Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:340, Did:0, useCase: 3


8. septembrī tradicionālā Nacionālā teātra diena Kalnciema kvartāla tirgū

Redakcija
Redakcija

8. septembrī plkst. 10.00-16.00 tirgu papildinās īpaši svētki – kopā ar Kalnciema kvartāla ilggadējiem draugiem, Latvijas Nacionālo teātri, tiks atklāta 100. teātra sezona. Visas dienas garumā aicinām iegādāties biļetes ar īpašām atlaidēm, baudīt Ditas Lūriņas, Egila Melbārda un Mārča Maņjakova performances, kā arī iejusties scenogrāfu lomā kopā ar teātra dekoratori un pedagoģi Sanitu Mickus. Būs arī konkursi un balvas!

Paralēli notiks iknedēļas Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus.

Programma:

No plkst. 11.30 darbnīca bērniem
Kopā ar teātra dekoratori un pedagoģi Sanitu Mickus bērni varēs iejusties jauno scenogrāfu tēlā, veidojot izrādes “Pūt, vējiņi!” laiviņas.

Plkst. 12.00 un 13.00 Nacionālā teātra koncerts
Uzstāsies Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa, Egils Melbārdis un Mārcis Maņjakovs, kurus muzikāli papildinās Valdis Zilveris. Nacionālais teātris sola pārsteigt tirgus apmeklētājus ar skanīgām dziesmām no teātra izrādēm, organizēs konkursu un dalīs balvas.

Dalība visos pasākumos bez maksas.

Pasākuma norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga