Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Vēl tikai šodien! Laimē ielūgumus uz unikālo INFINITA pirmizrādi Baltijas valstīs

Redakcija
Redakcija

Vēl tikai šodien! Laimē ielūgumus uz unikālo INFINITA pirmizrādi Baltijas valstīs
"Familie Flöz"

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē ielūgumus uz vācu teātra uzvedumu INFINITA pirmizrādi Baltijas valstīs, kas notiks 26. maijā Latvijas Nacionālajā operā plkst. 19.00.

Pasākums solās būt viens no skaļākajiem pieteikumiem teātra pasaulē – unikālās vācu teātra trupas Familie Flöz uzveduma Infinita pirmizrāde Baltijas valstīs. To neatkārtojamu padara fakts, ka izrādes laikā uz skatuves netiek izrunāts neviens vārds – maskās un izteiksmīgos kostīmos tērpušies aktieri dažādās emocijas un stāstu skatītājiem nodod, izmantojot kustību etīdes mūzikas pavadījumā. Izrādi kā festivāla „Summertime – aicina Inese Galante” ieskaņu piedāvā Ineses Galantes fonds kā vienu no šī gada festivāla māksliniecisko žanru daudzveidības pērlēm.

Izrāde atspoguļo evolucionāros mirkļus cilvēka dzīvē: piedzimšanu, pirmos soļus un pirmos kritienus, pieaugšanu, kā arī novecošanu un dzīves beigas. Šo it kā vienkāršo, tomēr ārkārtīgi valdzinošo stāstu caurvij filozofiskas pārdomas un izsmalcināts humors par cilvēka dzīves ritumu.

Iestudējumā galvenās lomas spēlē tēli maskās, emocijas un stāstu nododot ar ķermeņa kustībām un atraktīvu ēnu spēli dziļas, valdzinošas mūzikas pavadījumā. Šis uzvedums, tāpat kā visi Familie Flöz radošie darbi, izceļas ar vācu mākslinieku spilgti individuālo rokrakstu, liekot skatītājiem piedzīvot krāšņu emociju gammu – no klusām, melanholiskām skumjām līdz bezrūpīgiem smiekliem.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), epadomi.lv (facebook.com/pages/epadomilv) un Ineses Galantes fonda (facebook.com/InesesGalantesFonds) sekotājam FaceBook.com lapā un citos sociālajos tīklos.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 21. maija plkst. 23.59.
22. maija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divus ielūgumus uz vācu teātra uzvedumu INFINITA pirmizrādi Baltijas valstīs, kas notiks 26. maijā Latvijas Nacionālajā operā plkst. 19.00.

Konkurss tapis sadarbībā ar INESES GALANTES fondu.

Vairāk par pasākumu lasi ŠEIT.