Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Čerkovska teātrī šonedēļ trīs izrādes

Redakcija
Redakcija

Čerkovska teātrī šonedēļ trīs izrādes: komēdija "Tinder Surprise - divi", "Floras un Herba piedzīvojumi" un "Normunds Astra: Septiņas dienas Jeruzalemē!". Biļetes nopērkamas Bezrindas.lv

Komēdija "Tinder Surprise - divi"

“Tinder Surprise” ir Stand Up komēdiju šovs kurā divi komiķi Ernests Cimanskis un Rihards Čerkovskis drosmīgi un brīvi stāsta par attiecībām starp vīriešiem un sievietēm, dod padomus, kā vislabāk uzvesties pirmajā tikšanās reizē, un kādas kļūdas nevajadzētu pielaist randiņu, vai attiecību laikā.

Ernestam būs īsts izaicinājums, jo viņa uzdevums būs iejusties bijušā valsts prezidenta lomā, bet Rihards šajā visā ieņems šova vadītāja lomu, kurš intervēs Bērziņa kungu, uzdodot viņam dažādus kutelīgus jautājumus.

Tātad "Tinder Surprise"- sarunu šovs par attiecībām! Būs jautri!

https://www.bezrindas.lv/lv/komedij...

Floras un Herba piedzīvojumi

Iepazīsties – Flora un Herbs! Mazliet nebēdnīgi, jautri un bezgala sirsnīgi ir zeķīšu pāris, kas kopā ar mazajiem un lielajiem skatītājiem ir gatavi doties neaizmirstamā piedzīvojumā!

Nāc ciemos uz Čerkovska teātri, satiec Floru un Herbu un pavadi laiku jautri kopā ar ģimeni!

Flora un Herbs ne tikai smīdinās mazos un lielos skatītājus, bet arī katrā izrādē pastāstīs un iemācīs, ko lietderīgu, ko paņemt līdzi pašiem mazākajiem!

Gaidīsim ciemos!

https://www.bezrindas.lv/lv/floras-...

Normunds Astra: Septiņas dienas Jeruzalemē!

Iespēja būt pirmavotam.
01.10.2018 satsanga pasniedzējs Normunds Astra atgriežas Latvijā no sava garīgā ceļojuma, un jau tās pašas dienas vakarā viņš būs "Čerkovska Teātrī" (ekskluzīvi), lai dalītos savos iespaidos, pārdomās, garīgumā un mierā.

Aicinām visus Normunda sekotājus uz lekciju brīvā formā par piedzīvojumiem, par Laimi, dzīvesprieku, garīgumu un viņa ceļojumu.

Normunds: "Septiņas dienas Jeruzalemē!
Pirms gada es biju uzaicināts uz Izraēlu. Satikos ar daudziem viediem cilvēkiem.
Kas ir laime? Tāds bija mans jautājums katram, kuru es satiku. Man atbildēja dažādi. Ļoti dažādi.
Vai var būt tā, ka tas, ko meklē visi, ir tik atšķirīgs? Kad mums slāpst, mēs meklējam ūdeni. To vienīgo. Vai ūdens var būt "dažāds"?
Es atkal dodos uz Jeruzalemi. Nevis jautāt, bet runāt. Runāt par Laimi, kas ir viena un vienāda visiem. Ne "dažāda"!
Vai mani sadzirdēja? To es jums pastāstīšu, kad tiksimies Rīgā."

Normunds Astra
Domātājs, jautātājs un runātājs ...

https://www.bezrindas.lv/lv/normund...