Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Iznācis žurnāla „Dramaturgu teātris” novembra numurs

Redakcija
Redakcija

Tikko kā klajā nācis žurnāla „Dramaturgu teātris” jaunais - novembra numurs. Šoreiz izdevuma lasītājiem ir iespēja iepazīties ar dramaturgu un režisoru Andri Silamiķeli, kura luga „Pigmalions” novembrī piedzīvos savu pirmizrādi neatkarīgajā Dramaturgu teātrī.

Tā kā novembrī dzimšanas dienu svin ne tikai Latvijas valsts, bet arī Jaunā Rīgas teātra aktieri Vilis un Zane Daudziņi, rubrikā „Tortes diena” ir lasāma plašāka iemīļoto aktieru intervija par teātri, dzīvi un mīlestību.

Bez tam, kā jau ierasts, arī šajā žurnāla numurā ir atvēlēta vieta joku stāstiem, lugai, dzejoļiem un prozas materiāliem. Žurnāls ir veidots tā, lai tas uzrunātu un būtu interesants pēc iespējas plašākai auditorijai, tādēļ - šis tas ir sarūpēts arī mazajiem lasītājiem.

Atgādināsim, ka, lai popularizētu teātra mākslu, kopš 2014. gada jūnija neatkarīgais Dramaturgu teātris izdod literāri teatrālu izdevumu „Dramaturgu teātris”. Žurnāls iznāk reizi mēnesī, tas paredzēts plašam lasītāju lokam un dod iespēju iepazīties gan ar pieredzējušu, gan pavisam jaunu latviešu rakstnieku jaunākajiem darbiem, aktuālām intervijām, tajā var atrast krāsainām ilustrācijām bagātinātus, nopietnus rakstus par un ap teātri, jaunākās latviešu dramaturgu lugas turpinājumos, dzeju, humoru un bērniem domātu lasāmvielu.

Jauno un arī iepriekšējos šī žurnāla numurus var iegādāties neatkarīgajā Dramaturgu teātrī.

Papildu informācija par teātri un tā aktualitātēm var skatīt šeit:
www.dramaturguteatris.lv