Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Draiski un koši dziesmu spēle MUĻKE SIRDS piektdien dodas pie skatītājiem (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

Draiski un koši dziesmu spēle MUĻKE SIRDS piektdien dodas pie skatītājiem (+VIDEO)
Publicitātes foto

Jau šo piektdien, 22. jūlijā Saulkrastos pirmizrādi piedzīvos Muzikālā teātra 7 jaunā un iespaidīgā brīvdabas izrāde MUĻĶE SIRDS. VOLDEMĀRA ŠORIŅA režisētajā un sacerētajā izrādē uz skatuves dziesmās un dejās tiksies vairāk nekā 20 profesionāli dziedātāji, aktieri, mūziķi un dejotāji.

Noslēgumam tuvojas intensīvais izrādes mēģinājumu process, un līdztekus vieglajam un raitajam sižetam horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā tapuši 23 muzikāli dejiski numuri, kuros piedalās gan visa trupa, gan jaunākās paaudze mūziķi. „Dejas būs gan trakulīgas, gan liriskas. Tomēr visas kustības ir pakārtotas tēlu iekšējiem raksturiem un paspilgtina to pārdzīvojumus,” stāsta pats horeogrāfs. „Darbs šoreiz sagādā patiesu prieku, ir viegli strādāt, kad uzrunā sižets un visiem zināmas un mīlētas dziesmas.”


„Muļķe sirds” krāsaino sižeta virpuli izdzīvos dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un komiķe Jolanda Suvorova. Izrādē piedalās arī popgrupa „Tirkizband” un dejotāju grupa. Izrādes scenogrāfs Jānis Jansons, kostīmu māksliniece Šeila, dziesmas aranžējis Juris Kristons.


Izrāde aizraus ikviena vecuma skatītāju un būs skatāma astoņās pilsētās – Saulkrastos (22. jūlijā), Valmierā (29.jūlijā), Tukumā (30.jūlijā), Jelgavā (5.augustā), Alūksnē (6.augustā), Madonā (13.augustā), Siguldā (19.augustā) bet izrāžu tūres noslēgums Kuldīgā (20.augustā).

Lai izteiksmīgāk izbaudītu skatuves gaismas šova elementus un video projekcijas, uzveduma sākuma laiks sakritīs ar vakara krēslas iestāšanos. Pirmo reizi paralēli uzvedumam tiks rādīti iefilmēti materiāli uz videoekrāniem, kas tika filmēti dziedātājas un aktrises Līgas Robežnieces lauku mājā.


Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv, kā arī viesizrāžu norises vietās.

Muzikālā teātra 7 iepriekšējo vienpadsmit sezonu vasaras brīvdabas izrādes kopā pulcējušas jau vairāk nekā 350 tūkstošus skatītāju, padarot Muzikālo teātri 7 par nepārspētu līderi brīvdabas iestudējumu žanrā.