Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Gaidām Ziemassvētkus Rīgas Kongresu namā

Redakcija
Redakcija

Ar divām pašām jautrākajām un muzikālākajām izrādēm mazuļiem un skolniekiem līdz 4. klasei “Gaidām, gaidām Ziemassvētkus” š.g. 20. decembrī plkst. 12:00 un 14:00 Rīgas kongresu namā viesosies neatkarīgā Dramaturgu teātra aktieri. Mazos skatītājus un viņu vecākus gaidīs tikšanās ar Ziemassvētku vecīti un viņa draugiem, smaidi, smiekli un jautrs noskaņojums visam nākamajam gadam. Protams – būs arī dāvanas, jo Ziemassvētki taču ir laiks, kad bērni it visur gaida brīnumus.

Iestudējuma režisors ir Andrejs Saldavs. Lomās iejutīsies Dramaturgu teātra aktieri Aiga Alksne, Inese Pavēne, Solvita Stengrēvica-Grāvīte un Artūrs Zemdega.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru viencēlieni un ir vienīgais, kur iespējams noskatīties visu jaunāko, ko radījuši Hermanis Paukšs, Andris Zeibots, Andris Ūdris un citi mūsdienu latviešu dramaturgi.

Dramaturgu teātris dibināts 2007. gadā un pēc divu gadu darbošanās viesizrāžu režīmā kopš 2009. gada ir atradis savas pastāvīgās mājas Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv.