Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


OratoriO izrādes “TAGAD UN TAD” un “Viņa-Viņš-Viņa?”

Redakcija
Redakcija

Šajā sezonā vēl tikai divas reizes būs iespēja noskatīties Rēzijas Kalniņas abus iestudējumus mūzikas un dramas telpā OratoriO. Šona Grenana luga “TAGAD UN TAD” būs skatāma 5. un 14. jūnijā, savukārt pēc A. R. Gērnija lugas “Silvija” motīviem izrādi “Viņa-Viņš-Viņa?” skatītāji varēs noskatīties 7. un 29. jūnijā. Abām izrādēm ir mainīgi aktieru sastāvi.

“Tagad un tad” - tas ir neticams stāsts par cilvēka gribu, izvēlēm un mīlestību cauri gadiem, kas apcer jautājumu par to, kurš galu galā ir tas, kas nosaka mūsu likteni.

Lomās:
5. jūnijā: Esmeralda Ermale, Ilze Trukšāne, Raimonds Celms, Juris Kalniņš
14. jūnijā: Esmeralda Ermale, Jana Herbsta, Raimonds Celms, Jānis Skanis

“Viņa-Viņš-Viņa?” – tas ir stāsts par ģimeni, krīzi, izvēlēm, par mīlestību ar nosacījumiem un par beznosacījuma mīlestību.

Lomās:
7. jūnijā: Zane Jančevska, Juris Kalniņš, Laura Erdlāne, Andris Morkāns
29. jūnijā: Esmeralda Ermale, Jānis Skanis, Anete Krasovska, Andris Morkāns

Biļetes uz izrādēm ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā... Izrāžu norises vieta: mūzikas un drāmas telpa OratoriO, Sporta 2 kvartāls (ieeja no Hanzas ielas).

Stundu pirms izrādes sākuma un starpbrīdī OratoriO telpās darbojas bārs jeb O-Bufete, lai skatītāji var izbaudīt atmosfēru, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu vai karstu kafiju. Skatītāju zālē var doties iekšā ar visiem dzērieniem un tos malkot arī izrādes laikā. Zālē sēdvietas nav numurētas.

Plašāka informācija par izrādēm pieejama OratoriO mājaslapā: https://oratorio.lv/