Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Šoreiz Zelda stāsta visiem pieaugušajiem, ne tikai puišiem

Redakcija
Redakcija

Tieši pirms mājsēdes, 2020. gada pavasarī, grāmatnīcu plauktos nonāca Zeldas pirmais stāstu krājums – “Stāstiņi pieaugušiem puišiem”. Lai arī autore slēpa (un joprojām slēpj) savu īsto identitāti, nepiedaloties grāmatas reklamēšanas pasākumos, stāstiņi tāpat ātri vien atrada savu lasītāju.

Kā izrādījās, “stāstiņus puišiem” pārsvarā pirka, dāvināja viena otrai un lasīja visu vecumu sievietes, tāpēc otro grāmatu autore izdod kā “Stāstiņus visiem pieaugušajiem”. Bet ne jau pilngadība vien nosaka pieaugšanu... tā drīzāk ir spēja pieņemt, ka cilvēki un to izvēles ir tik dažādas. Jo Zelda atkal ar vieglu smaidu, nekautrējoties stāsta par saviem un citu sieviešu piedzīvojumiem daudzām tik saprotamajā vēlmē atrast īsto un būt īsteni laimīgām.
Lasot grāmatu nokļūsim gan ātrajos randiņos, gan seksa kursos, pabūsim svešinieka apskāvienos un lauku saimnieka sētā; mīlēsimies meža ezeriņā, pārcilāsim agrākās attiecības, piedalīsimies erotiskā fotosesijā un prātosim – kad melot un kad ne? Vairāki desmiti dažādu piedzīvojumu, kurus visus vieno autores spēja paskatīties uz dzīvi ar humoru.

Grāmatas elegantais noformējums padara to par lielisku dāvanu visiem, kuri spēj un vēlas apkārt notiekošo uztvert mazliet nenopietni.

“Zeldai dzīves epizodes viena pēc otras taisa virāžas, kurās izdzīvot un saglabāt veselu saprātu spēj tikai tāda sieviete, kurai ir pašcieņa un raiba dzīves pieredze, kas beigu beigās vien nostiprina pārliecību, ka arī slikti un jocīgi notikumi veido labas atmiņas, ja vien ir prasme to tā uztvert.” (Baiba Sipeniece-Gavare).

Tie, kuri regulāri lasa žurnālu “Klubs”, noteikti ir ievērojuši Zeldas pārdomas par attiecību tēmām vai vienkārši kāda pikanta piedzīvojuma atstāstu. “Zelda ir rekordiste – “Klubā” startējusi ar vairāk kā 60 rakstiem. Tas šajā pikantajā žanrā ir ļoti daudz. Zeldai atšķirībā no citām rakstniecēm ir liela priekšrocība – viņa stāsta reālus, ne izdomātus stāstus.” (Aivars Pastalnieks, žurnāla “Klubs” galvenais redaktors)

Otrā stāstu grāmata apkopo pēdējo triju gadu laikā piedzīvoto un pārdomāto; Zelda kļuvusi apdomīgāka, arī dzīves karuselis tiek griezts lēnāk, bet tajā joprojām ir gan izklaides, gan jautri brīži!

“Var šķist, ka Zelda kļuvusi prātīgāka un mūs, lasošos viesus, rātni sasēdina un cienā ar savu piedzīvojumu konfektēm”. (Sanda Dejus, Radio SWH ētera personība).

Pieejama arī e-grāmata.