Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Francijas zīmola Façonnable evolūcija ar jauno kreatīvo direktoru Danielu Kērnsu

Redakcija
Redakcija

Leģendārais Francijas Rivjēras zīmols Façonnable ieguvis jaunu kreatīvo direktoru dāņa Daniela Kērnsa (Daniel Kearns) personā. Vīriešu un sieviešu rudens-ziemas 2014/2015 kolekcijas jau tika demonstrētas Ņujorkā, Milānā un Parīzē. Tajās skaidri jaušams firmas zīmes Façonnable, 1950. gada veidola, jaundzimušais gars, kas atjaunots balstoties uz arhīva siluetu, bet ņemot vērā mūsdienu Francijas šiku. Rīgas veikalā Façonnable t/c Domina jaunā kolekcija ienāks augustā.

“Pēdējo mēnešu laikā mēs daudz pūlējāmies, lai pārveidotu zīmola filozofijas tēlu, obligāti saglabājot Façonnable modes nama DNS – stāstа Daniels Kērns. – Šobrīd mēs cenšamies, lai mūsu klienti pilnā mērā izprastu jauno stila ideju un kopā ar mums spertu soli jaunajā Façonnable laikmetā”.

Jaunās vīriešu kolekcijas pamatelementu vidū virsdrēbes no vilnas, kuras viegli miksējas ar mīksta silueta kostīmiem, Velsas prinča raksts sportiskajiem mēteļiem un bluzoniem. Kulta bleizeris ar misiņa pogām piedāvāts kā smokings ar iebūvētu jostu un tumši zilu kokteiļkostīmu ar šallei līdzīgu apkakli.

Evolūcija skars ne tikai zīmola produkciju. Mūs gaida jauna modes preču veikalu koncepcija un tīmekļa vietne ar atjauninātu elektroniskās komercijas pakalpjumu. Mūs gaida jaunu veikalu un vietnes ar jaunu atjauninātās elektroniskās komercijas pakalpojumu koncepcija. Kolekcijas būs 100% izgatavotas Itālijā Canterelli ražotnē un būs sadalītas divās pamatlīnijās. Galvenā līnija, deluxe Façonnable, zem jaunā zīmola ar uzrakstu “French Riviera” un sporta līnija, F. Façonnable, kurā ietverta denim kolekcija un aksesuāri.

Daniels Kērns dzimis 1975. gadā Dublinā, Īrijā. 2000. gadā saņēma maģistra pakāpi Karaliskajā mākslas koledžā Londonā. Strādāja kopā ar John Galliano, Stefano Pilati, Alexander McQueen, Louis Vuitton.

Kopš 2013.gada ir Façonnable kreatīvais direktors.