Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Festivālu modes tendences – džinss, metāliskas krāsas un gumijnieki

Redakcija
Redakcija

Kaut gan Latvijas vasara vēl neiepriecina ar pārlieku siltām dienām, karstāko mūzikas festivālu laiks ir klāt! Kuras ir nemainīgās festivālu tendences, kā savā izskatā izpausties radoši un sekot pasaules modei? Šīs vasaras sezonas festivālu modes un make-up aktualitātēs dalās tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar stilisti Signi Valteri un make-up mākslinieci Ditu Graudu.

Džinsa nevar būt par daudz
Labāko iedvesmu un festivālu tendenču pasaules elpu atradīsi dažādu modes blogeru un slavenību Instagram profilos. Stiliste Signe Valtere atzīst, ka festivālos vienmēr ir aktuāls džinss: “Džinsi – tā ir nemainīga klasika! Festivāls būs īstā vieta, kur izvilkt no skapja plēstos mini šortiņus un siltā laikā kombinēt ar peldkostīma augšiņu un sportiskiem apaviem.” Ja laikapstākļi nav piemēroti vai neesi tik drosmīga, ar džinsu biksēm vari kombinēt volānu blūzes un kreklus. Savukārt, oversize džinsa jaka lieliski piestāvēs gan pie kleitām, gan šortiem.

Puķainas kleitas, volāni un mežģīnes
Otra pasaules festivālu modes tendence ir romantiskais puķu bērnu jeb hipiju stils. Šosezon modē īpaši aktuālas ir kleitas ar volāniem un nolaistiem pleciem, ko noteikti tagad iespējams iegādāties vasaras izpārdošanas laikā. Signe Valtere iesaka izvēlēties brīvi krītošas, viegla un plāna auduma kleitas ar aktuālo ziedu apdruku. Arī mežģīņu auduma kleitu varēs lieliski kombinēt ar brīvā stila apaviem un aksesuāriem, lai piešķirtu tēlam odziņu.

Nevīžīgi mati un izteiksmīgi aksesuāri
Festivāls noteikti nebūs īstā vieta augstpapēžu kurpēm un stīvām frizūrām. Matiem jāizskatās tā, it kā tikko būtu izkāpusi no gultas. Ja tie ir gari un traucē – sasien nekārtīgā bizē vai copē. Aksesuārus izvēlies pamanāmus – kombinē dažādus stilus un, ja liec kaklarotu, tad vairākās kārtās. Ja valkā aproces – liec vairākas vienu virs otras, lai tās ir labi pamanāmas. Šosezon tradicionālo ziedu galvas rotas aizstāj ar stilīgu cepuri.

Gliteri un make-up tekstūras
Make-up māksliniece Dita Grauda atzīst, ka 2017. gada festivālu tendences ir gliteri, dažādas tekstūras un metāliski produkti. “Festivālu laikā krāsas kļūst spilgtākas un prāts priecīgāks, jo var atļauties to, ko ikdienā neuzdrošinātos. Viena no aktuālākajām make-up tendencēm ir gliteri, kurus var izmantot gan kā acu ēnas, gan uz lūpām vai pat matos!” Ja festivālā izvēlies bohēmisku stilu un dabīgas krāsas, tad piemērotākais būs nude make-up – starojoša sejas āda, dabisku toņu krēmveida acu ēnas un lūpu spīdumi. Izvēloties krēmveida produktus, seja izskatīsies dabiskāk un iegūs mirdzošo vasaras spīdumu.

Metāliskas krāsas
Ja pirms festivāla esi paguvusi noķert pirmos saules starus un āda jau ieguvusi nelielu bronzas toni, tad droši papildini to ar tumšāka bronzas toņa acu ēnām, vaigu sārtumiem un bronzeriem. Dita Grauda iesaka tēlu papildināt ar metālisku toņu lūpu krāsām. Tās paspilgtinās silto ādas toni un būs lielisks papildinājums oriģināla tēla veidošanā.

Lietus mēteļi un gumijnieki
Latvijas festivālu modes must have noteikti būs arī gumijas zābaki un lietusmētelis. Izvēlies tos košās krāsās vai pieskaņotus savam izvēlētajam festivāla tēlam. Signe Valtere iesaka: “Galvenais, lai apģērbs ir maksimāli ērts, tad varēsi baudīt mūziku jautrā kompānijā bez raizēm un laika apstākļi to nevarēs sabojāt!”

Festivālu modes tendemces foto šeit:

     [+] [-]

, 2018-07-02 12:27, pirms 6 gadiem
Learn more about fashion trends in 2018 - https://www.youtube.com/channel/UC8...