Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Aksesuāri. Tendences. 2010/ 2011

Īsta dāma pat visskaudrākajos krīzes apstākļos neatvadīsies no vēlmes iepriecināt sevi un rūpēsies par komfortu un labsajūtu ar ērtiem cimdiem, zeķēm, zābaciņiem, bez kuriem rudens un ziemas sezonas nav iedomājamas. Lai vienlaicīgi būtu skaisti, silti un stilīgi!

Apavi.

2010 un 2011 gada rudens – ziemas kolekciju modes skatēs ļoti augstos papēžus ir nomainījuši zempapēžu apavi, kas ir daudz ērtāki un vieglāk nēsājami, kā arī daudz nekaitīgāki veselībai, un tā vien liekas, ka beidzot augstie modes noteicēji ir padomājuši par mūsu kāju labsajūtu.
Lietainās dienās, kad peļķes vēl nav aizsalušas, joprojām drosmīgi nēsājam košus, krāsainus gumijas zābaciņus.
Līdz ar pirmā sala iestāšanos topā ir mīksti, ērti kažokādas zābaciņi.
Vēl joprojām aktualitāti nav zaudējuši garie zābaki pāri ceļgalam un līdz ceļgalam.
No dažādiem materiāliem aktuāla ir āda, kažokāda, zamšāda, dzīvnieku raksti, kā arī apavi ar neierastu tekstūru, kniedēm, dzelžiem un bārkstīm. Modernākā krāsa - kafijas brūna.

Zeķubikses.

Lai gan par zeķubiksēm un zeķubikšu modi maz tiek runāts, pasaulslavenie modes dizaineri uzskata, ka šīs apģērba gabals kā pēdējais punkts uz ''i” ikvienas sievietes koptēlam. Ardievu ierastās kapronu zeķubikses - rudenī un ziemā modelētāji rūpējās par mūsu siltumu un ļauj mums uzģērbt adītus legingus un resnas zeķubikses - siltas un pieguļošas. Tāpat arī viņi mudina uzdrošināties un izvēlēties biezās zeķubikses citos toņos, ne vien ierasti melnajā, bet arī violetas, sarkanas, dzeltenas utt., kas saskaņojamas ar apģērba toni. Tāpat arī zeķēs un zeķubiksēs šosezon tiek izmantoti dažādi faktūru un figūru elementi, padarot tās par vienu no veiksmīgākajiem un izteiksmīgākajiem aksesuāriem ikvienas dāmas izskatā.

Cimdi.

Šis nu ir aksesuārs, kas noderēs ne tikai aukstajā laikā, bet no mežģīņu darinājuma kalpos arī kā stilīga ‘’rozīnīte”, dodoties uz ballīti. Ar obligātu atribūtu katras modes dāmas garderobē šosezon ierodas pašu spilgtāko krāsojumu īsie ādas cimdi vai arī, pretēji, - gari adīti vilnas cimdi, līdz pašam elkonim. Roku siltuma saglabāšanai var iegādāties mīkstu kažokādas uzroci.

Somas.

Un visbeidzot, katras modes dāmas vājība ir soma. Lielo somu ēra turpinās! Tās šai sezonā joprojām ir apjomīgas un praktiskas, ar lielu noņemamu jostu pāri plecam. Bet uz saviesīgu vakaru īpaši aktuālas klatčas, līdzīgas izstieptām aploksnēm, vidēja un liela izmēra, ieteicams no spilgtas krāsas ādas ar vecmodīgu sprādzi, kas rada pienācīgu ģeometriju un formas tīrību. Jāatzīmē, ka dabīgā vai mākslīgā kažokāda parādās arī somu modē, un, tāpat kā apaviem un apģērbiem, aktuālākie ir kafijas toņi – kapučino, espresso un moka.

Tendences.

Tā vien liekas, ka ādas izstrādājumi ir iekarojuši noturīgu vietu mūsu skapjos, jo jau kuro sezonu viens no top materiāliem ir tieši āda, ko apģērbos un aksesuāros lieto gan “tīrā veidā”, gan nedaudz “atšķaida” ar kādu citu materiālu, vai arī izmanto tikai apdarē.

Šajā sezonā kažokādas būs visur. Ne tikai mēteļos un jakās, bet arī apavos, somās, jostās, šallēs un pat biksēs! Taču dzīvnieku aizstāvjiem nav jāuztraucas, jo pārsvarā tiek izmantotas sintētiskās kažokādas. Galvenais - lai nebūtu jāsalst!

     [+] [-]

, 2010-11-04 13:46, pirms 14 gadiem
Ļoti labi ieteikumi, kas palīdz veidot savu garderobi neatpaliekot no modes.

     [+] [-]

, 2010-11-04 14:12, pirms 14 gadiem
piekriitu ieprieks rakstiitajam

     [+] [-]

, 2010-11-04 14:59, pirms 14 gadiem
super, ka modē kažokadas, man tās tik loti patik

     [+] [-]

, 2010-11-04 15:07, pirms 14 gadiem
pirms dažiem gadiem no ārzemēm man atveda mēteli ar pusgarām piedurknem, nezināju kur tādu likt tapec atdevu citiem pilnīgi par baltu velti, tacu tagad noželoju - varētu pievilkt garos cimdus un būtu superīgakais rudens apģērbs...tā redz muļķiem iet

     [+] [-]

, 2010-11-04 16:07, pirms 14 gadiem
Kate rakstīja: pirms dažiem gadiem no ārzemēm man atveda mēteli ar pusgarām piedurknem, nezināju kur tādu likt tapec atdevu citiem pilnīgi par baltu velti, tacu tagad noželoju - varētu pievilkt garos cimdus un būtu superīgakais rudens apģērbs...tā redz muļķiem iet
nep'ardz'ivo ; nogriez savam tagad'ejam m'etelim 'isakas piedurknes un b'us tev tas pats efekts.

     [+] [-]

, 2010-11-04 16:46, pirms 14 gadiem
Ļoti asprātīgi

     [+] [-]

, 2010-11-05 00:18, pirms 14 gadiem
ko nozīmē - resnas zeķubikses?