Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Apģērbs Cafe Latte krāsā

Mana mīļākā kafija ir Cafe Latte. Es dzeru to katru rītu. Un tā, kādu rītu dzerot savu mīļāko kafiju, padomāju, kāpēc gan man neuzrakstīt par apģērbu savas mīļākās kafijas krāsā. Pie tam šis tonis šobrīd ir viens no modernākajiem. Daži gan domā, ka Cafe Latte krāsas apģērbs ir garlaicīgs, bāls un neinteresants. Es gan tā neteiktu.

Cafe Latte krāsa labi izskatās gan jaciņās un džemperīšos, gan blūzītēs un vasaras kleitiņās, gan arī vakartērpos un caurspīdīgās kleitās.







Pat vadošo modes namu skates iekrāsojusi šīs maigās un dabiskās krāsas toņi.



Ja domājat, ka Cafe Late ktrāsa nepiestāvēs jūsu ādas tonim, pamēģiniet iekļaut savā garderobē aksesuārus šajā krāsā. Piemēram, rokassomu vai kurpes.





Viss, kas jums vajadzīgs, uzdrīkstēties un eksperimentēt!

Tērpi, kas apskatāmi šajā rakstā, iegādājami OTTO vai BonPrix Latvija

     [+] [-]

, 2011-05-01 11:51, pirms 13 gadiem
tik tiešām šai krāsai nav ne vainas, esmu nupat iegādājusies jaciņu, kuru velku salikumā ar krāsainiem aksesuāriem un ir baigi labi.

     [+] [-]

, 2011-05-01 17:50, pirms 13 gadiem
Paldies par iedrošinājumu.

     [+] [-]

, 2011-05-01 19:14, pirms 13 gadiem
Nebiju iedomājusies, ka šajā krāsā var skaisti ietērpties, taču šeit attēlotie tērpi patiešām ir skaisti.

     [+] [-]

, 2011-05-04 13:43, pirms 13 gadiem
Šī nav mana mīļākā krāsa, ne arī mana mīļākā kafija, taču jāatzīst, ka tērps arī šajā krāsā var sagādāt prieku tā valkātājai.