Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Modē adījumi

Šajā sezonā īpašs akcents tiek likts uz adījumiem. Modē- adītas pieguļošas vai garas platas kleitas un džemperkleitas, adīti kostīmi, garas jakas un džemperi, kā arī visdažādākie aksesuāri, sākot no zeķēm un beidzot ar adītām somām. Aktuālas ir platas atlocītas apkakles, lielas kapuces un šalles.
Adījuma raksti visdažādākie- labiskais un kreiliskais adījums, pīnes un mežģīnes. Materiāls- dabīga vilna, kašmirs, angora. Aktuālākās krāsas- pelēka, sūnu zaļa, brūnie un rūsas toņi.

Protams, tiek piedāvāti adījumi arī citos toņos. Jums nebūt nav jāatsakās no savām iemīļotajām krāsām apģērbā.
Tā ka, mīļās dāmas, tās, kuras pārzina adīšanas mākslu, iesaku jums iegādāties skaistu dziju, ņemt rokās adāmadatas un noadīt jauku un siltu apģērba gabalu ziemas aukstajiem mēnešiem.

Savukārt, tām, kuras ar adīšanu ir uz "jūs", būs vien jādodas sava sapņu adījuma meklējumos. To var darīt arī neskraidot pa veikaliem, bet sēžot pie datora un pārlūkojot interneta katalogos piedāvātos izstrādājumus, kas visbiežāk ir krietni labākas kvalitātes, nekā tie, kurus var nopirkt Latvijas veikalos.

Jakas

Modē gan pieguļošas garas, gan platas jakas. Joprojām tiek piedāvātas dažādas jostiņas. Aktuālas šosezon jakas ar īsām vai pusgarām platām piedurknēm.

Džemperi

Modē plati krītošas atlokāmas apkakles, īsa vai pusgaras platas piedurknes, arī kimono piegriezuma.

Vestes

Arī vestes šajā sezonā tiek piedāvātas ar atlokāmām apkaklēm un pat ar kapucēm, kā arī kombinācijā- adījums plus kažokāda.

Kleitas

Pieguļošas īsas vai līdz celim, ar jostiņu vai bez tās, kas tiek komplektētas ar gariem zābakiem vai šaurām pieguļošām biksēm. Jaunums- garas un platas kleitas ar platām atlokāmām apkaklēm vai lielām kapucēm.

Visus šeit apskatāmos un vēl daudzus citus adījumus varat iegādāties: OTTO vai Bonprix

     [+] [-]

, 2010-11-26 10:54, pirms 14 gadiem
Priecājos, ka atgriezusies garo modeļu mode.Man tik ļoti to pietrūka iepriekšējos gados, kad pārsvarā visiem apģērba gabaliem garums bija maksimums 56 cm.

     [+] [-]

, 2010-11-26 12:11, pirms 14 gadiem
nu ar apaļiem punčiem protams, ka prasā plats apģērbs, lai to noslēptu

     [+] [-]

, 2010-11-26 13:30, pirms 14 gadiem
Uzsita atmiņas par manu jaunību, kad tieši šādi adījumi bija modē.

     [+] [-]

, 2010-11-30 21:28, pirms 14 gadiem
Vienkārši super

     [+] [-]

, 2011-01-14 23:42, pirms 14 gadiem
Man vienmēr ir paticis, ja sievietei ir adīta pieguļoša kleita mugurā.

     [+] [-]

, 2011-12-10 15:28, pirms 13 gadiem
735

     [+] [-]

, 2011-12-10 15:29, pirms 13 gadiem
Skaistas kleitiņas-es arī adu kleitiņas un smeļos idejas.....