Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Modes konsultantes ieteikumi biznesa sievietēm

Modes konsultantes ieteikumi biznesa sievietēm
Publicitātes foto

Ja ņemam vērā dažādus speciālistu veiktus pētījumus, tad izrādās, ka elegants izskats ne tikai veicina ātrāku virzīšanos augšup pa karjeras kāpnēm, bet arī vairo personisko vērtību.

Tāpēc vērīgi un ar kritisku pieeju aplūkojiet savu darbam domāto garderobi un, ja vēlaties savā darba dzīvē būt veiksmīga, iegaumējiet:

1. Izvēloties apģērbu, pievērsiet uzmanību audumam, no kura tas šūts. Labākie ir neburzīgi audumi, kas sastāv no apmēram 50-60% dabīgo šķiedru (piemēram, vilnas) un 40-50% poliestera. arī likra ļoti labi palīdz saglabāt audumu neburzīgu.

2. Ja pērkat kostīmu, vislabāk izvēlēties tādu, kas sastāv ne tikai no svārkiem (biksēm) un žaketes, bet arī no vestes. Tieši veste ir tā, kas palīdz saglabāt profesionālu izskatu, kad žakete tiek novilkta.

3. Neizvēlaties pārāk seksīgus apģērba modeļus; tas var sabojāt un apdraudēt labo iespaidu par jums. Arī ejot biznesa vakariņās, pieturieties pie lietišķā stila.

4. Svārkus nav ieteicams izvēlēties pārāk īsus vai pārāk garus. Piemērotākais garums ir nedaudz virs vai nedaudz zem ceļgala.

5. Ja dodaties lietišķos komandējumos, varat izmantot trikotāžas apģērbus, kas ir gan ērti, gan eleganti. Piemērotākie toņi ir šokolādes brūnais, plūmju un melns.

6. Apavus būtu jāizvēlas laiviņu tipa ar pusaugstu papēdi.

     [+] [-]

, 2010-04-24 20:25, pirms 14 gadiem
Forši ieteikumi Iesaku visām par šiem ieteikumiem aizdomāties, lai nesanāk kā vienai ne īpaši gudrai sievietei, kura darbā, starptautiskās izstādēs, ikdiena un mājās sava negudrā vīra padomos saklausījusies ģērbjas kā ielene no Lienes ielas. Un tad brīnās, ka visi tā delikāti izvairās (izņemot protams vīru) ar viņu kopā apmeklēt nopietnus sadarbības partnerus.