Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Ko stāsta ziedi tavā smaržu pudelītē?

Ko stāsta ziedi tavā smaržu pudelītē?
Foto: Mārcis Apškrūms

Ziedu smaržu grupa ir visplašāk attīstītā un visvairāk pārdotā visā pasaulē. Piemēram, Lielbritānijā no katrām trim pārdotajām smaržu pudelītēm, divas ir ar ziedu aromātu.

Tās, kurām liekas, ka ziedu smaržas ir pārāk saldas vai pārāk vecmodīgas, padomājiet labi. Mūsdienu visjaunākie sasniegumi šo smaržu līniju padarījuši patiešām izsmalcinātu, juteklisku un dabisku.
Jums taču patīk ziedu aromāti dabā. Jūs pasmaržojat maijpuķīti, rozi, liliju vai vienkāršu pieneni un izjūtat patiesu baudījumu. Katram ziedam ir savs, neatkārtojams aromāts un savs raksturs. Katrs mums stāsta ko citu: viens uzvēdī spēku vai kaisli, cits apreibina:

Frēzija

Ja esat sirsnīga, optimistiska un atklāta būtne, jums noteikti patiks smaržas ar frēzijas aromātu. Tās smarža atgādina sulīgu tropu augli, kas smaržo gan kā zieds, gan kā auglis. Tās uzvēdī vēsumu un svaigumu.

Gardēnija

Gardēnijas aromāts sastopams visizsmalcinātākajos parfimērijas produktos. Ja esat straujas dabas, jutekliska un impulsīva, tad ziniet, ka šis ir jūsu zieds. Smaržas ar gardēnijas aromātu ir ļoti reibinošas un nedaudz atgādina magnoliju, jasmīnu un tuberozi. Vienas no visjutekliskākajām smaržām ir tieši tās, kuru sastāvā atrodama gardēnija.

Apelsīnu zieds

Šis aromāts bijis populārs jau senatnē. Jau 17. gadsimta beigās no apelsīnu ziediem iemācījās iegūt eļļu, ko sauc par neroli eļļu (pateicoties Annai Marijai, Neroli princesei Itālijā).
Ja esat romantiskas dabas, mīloša, maiga un pakļāvīga, smaržas ar apelsīnu ziedu aromātu radītas jums.

Peonija

Ja jūtaties kā noslēpumaina pavedinātāja, jums jāmeklē smaržas, kuru sastāvā atrodama peonija. Peonijai piemīt siltums un pikantums, kas uzplaukst kā neatkārtojama buķete.

Ūdens lilija

Ja esat romantiķe, kurai tuva strautiņa čalošana, jūra un vispār daba, droši varat iegādāties smaržas ar šo aromātu. Tā atgādina rasas smaržu agrās rīta stundās un gatavas melones sulīgo svaigumu. Ūdens lilijas smarža atsvaidzina jebkuru parfīmu ar ziedu aromātu, tāpēc bieži tiek lietota tieši atsvaidzinošo smaržu ražošanā.