Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Fotoepilācija mājas apstākļos? Tas ir iespējams!

Ja esat mēģinājušas vaksāciju, liekā apmatojuma raušanu ar pinceti, salonu lāzerprocedūras un piedzīvojusi ieaugušus matiņus no skūšanās, tad Jūs ziniet, cik tas var būt mokoši un sāpīgi. Ar jaunās paaudzes Silk’n SensEpil fotoepilātoru Jūsu ikdiena var kļūt daudz vienkāršāka! Salīdzinot ar citām metodēm, fotoepilācija ir droša un ar minimālu diskomfortu. Pateicoties Silk’n SensEpil fotoepilatoram, tagad fotoepilācijas procedūru veiksmīgi var veikt arī mājas apstākļos.

Silk’n SensEpil nodrošina labus ilgtermiņa rezultātus liekā apmatojuma likvidēšanā. Tā ir inovācija mājās izmantojamo epilācijas ierīču industrijā. Profesionāla epilācija salonos Jums bieži vien var izmaksāt līdz pat 400 Ls tikai par vienas zonas apstrādi vien. Bet tagad Jūs varat veikt fotoepilāciju pašrocīgi mājas apstākļos, tādejādi ietaupot savu laiku un līdzekļus! Salīdzinot ar citiem uz gaismas tehnoloģijas bāzētiem epilatoriem, Silk’n SensEpil ir lielāks apstrādes laukums. Tie ir 6 cm2 , pretstatā apmēram 1 cm2, ko izmanto lāzerepilācijā. Tas nozīmē, ka ar katru fotoepilātora impulsu ir iespējams apstradāt lielāku ādas zonu, kas ievērojami samazina laiku, kas jāatvēl procedūras veikšanai. Lietojot Silk’n SensEpil ir iespēja atbrīvoties no lielāka daudzuma liekā apmatojuma mazākā laika posmā!

Silk’n SensEpil garantē Jums drošību, efektivitāti un profesionālus rezultātus par daudz zemāku cenu, kā arī iespēju saglabāt savu privātumu.

Fotoepilātors Silk’n SensEpil ir viegli lietojams, un lai ar to darbotos nav nepieciešama īpaša apmācība. Procedūras efektivitāte ir atkarīga no apstrādājamās zonas, no matiņu krāsas un ādas tipa. Atšķirībā no citām lāzerepilācijas ierīcēm, šai nav konkrētu ierobežojumu, kādām ķermeņa daļām drīkst lietot šo ierīci. Tas ir pilnībā apstiprināts lietošanai visām ķermeņa daļām, ieskaitot rokas, paduses, kājas, muguru, vēderu, krūtīm, kaklu, bikini zonu un intīmzonu. Silk’n SensEpil var lietot arī uz sejas līdz vaigu līnijai.

Lai atbrīvotos no nevēlamā apmatojuma, parasti ir nepieciešamas 6 - 10 procedūras, kuras pirmās 4 veic ik pēc 2 nedēļām, bet pēc tam reizi mēnesī. Taču jau pēc pirmajām pāris procedūrām ar Silk’n SensEpil, palikušie matiņi kļūs daudz smalkāki un trauslāki.

Šajā fotoepilatorā tiek izmantots Home Pulse Light (HPL) tehnoloģija, ierasto diožu lāzeru vietā. HPL darbojas līdzīgā veidā kā lāzerteprapija, un tiek veiksmīgi izmantots profesionalajās klīnikās un salonos jau 15 gadus. HLP izstaro gaismas impulsu, kuru absorbē liekā apmatojuma pigments matiņa folikulā, tadejādi gaismas impulss iznīcina matiņa folikulu ar visu sakni. Silk’n SensEpil ir pirmā mājās lietojamā liekā apmatojuma likvidēšanas ierīce, kura izmanto HPL tehnoloģiju ārpus profesionālajiem saloniem.

Ir svarīgi pieminēt, ka Silk’n SensEpil ir viens no diviem vienīgajiem fotoepilātoriem, kurus ir apstiprinājis FDA (U.S. Food and Drug Administration). Un pateicoties šim apstiprinājumam un stingrajām pārbaudēm, ko FDA ir veicis, tas Tev varētu ietaupīt laiku citu produktu meklējumiem.

Silk’n SensEpil satur HomeSkinovations izstrādātu īpašu ādas krāsas sensoru, kas dod papildus drošības garantiju Jūsu ādas aizsargāšanā. Šis Sensors nosaka Jūsu ādas krāsas piemērotību fotoepilācijas veikšanai, tādejādi aizsargājot to no iespējamiem bojājumiem. Silk’n SensEpil fotoepilators skenē ādas virsmu, nosakot ādas krāsas toņa intensitāti un ādas krāsas sensors reaģē uz ādas pieskārienu, kas aktivizē gaismas impulsus. Tagad jums nevajadzēs pielikt nekādu papildus piepūli vai īpaši spiest fotoepilātoru klāt pie ādas. Tas ļauj samazināt laiku starp impulsiem un līdz ar to visai procedūrai nepieciešamo laiku.

Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka epilācija ar fotoepilātoru Silk’n SensEpil ir droša, un sasniegtais rezultāts saglabājās no 3 līdz 5 gadiem, atkarībā no individuālām hormonālām īpatnībām.

Vairāk informācijas par šo fotoepilatoru - Fotoepilators un fotoepilācija - FotoEpilators.lv

     [+] [-]

, 2012-03-03 13:50, pirms 13 gadiem
Cik maksā šī burvīgā ierīcīte!?Es būtu laimīgākā sieviete pasaulē,ja tiktu vaļā no savām dabas dotajām zeķubiksēm ...Ir divi epilātori,bet nevaru,ļoti sāp,un āda pat asiņo...