Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Krīzes laika ekonomiskā garderobe

Pasaules finanšu krīze diktē savus noteikumus- socioloģisko aptauju rezultāti liecina par to, ka sievietes ievērojami mazāk sākušas iepirkties, salīdzinot ar pirmskrīzes laika periodu. tomēr katra no mums, tieši tāpat kā iepriekš, vēlas labi izskatīties un sapņo par modernu un daudzveidīgu garderobi.
Izrādās, ka izveidot šādu garderobi ir iespējams pat ar minimāliem naudas līdzekļiem. Galvenais- lai būtu vēlēšanās. Mūsu padomi tev palīdzēs racionāli izlietot naudu, pērkot tieši tās lietas, kas tev patiešām nepieciešamas.

Atceries seno teicienu- skopais maksā divreiz. Ja naudas jauna apģērba iegādei kļuvis krietni mazāk, bet vajadzība pēc jauniem tērpiem nezin kāpēc nav mazinājusies, pastāv veids, kas ļaus tev nesamazināt pirkumus; tu varēsi nopirkt tikpat daudz lietu kā agrāk, ja vien pirksi tās par krietni zemākām cenām. Šeit gan jāatzīmē, ka cenas un kvalitātes attiecība vēl joprojām nav atcelta. Tā pastāv. Un tev noteikti nav nepieciešamas lietas- viendienītes, kuras jau pēc pirmās mazgāšanas reizes visnepieklājīgākajā veidā izmaina savu formu vai sāk pūkoties un velties.

Tāpēc, ja tev ir ir ierobežoti naudas līdzekļi, vienmēr iegādājies kvalitatīvas lietas, kas tevi priecēs ne vienu vien sezonu. Nav vērts pirkt nezināmu un aizdomīgu ražotāju apģērbu un apavus- piemēram, zābaciņi no "aizdomīgas ādas" ne tikai neļaus tavām kājām "elpot", bet arī izjuks pēc mēneša vai pāris mēnešu valkāšanas.

Labu un kvalitatīvu apģērbu par pazeminātu cenu droši vari pirkt specializētajos firmas apģērbu veikalos atlaižu laikā. Vari iegriezties arī outletos vai lielveikalos izpārdošanas laikā. Tur, saprotams, apkalpošanas kvalitāte būs zemāka (neviens tev nepiemeklēs izmēru un neieteiks jaunāko modeli), bet atceries, ka tieši to tu vēlies- maksāt tikai par apģērbu, nevis par apkalpošanu un laipniem smaidiem.

Izpārdošanas laikā reizēm var iegādāties modernas un tev iepatikušās lietas pat uz pusi lētāk, nekā tās sākotnēji maksājušas. Tiesa gan, tu tās varēsi valkāt tikai nākamajā sezonā, taču tas atmaksāsies. Sarīko sev divreiz gadā (izpārdošanu laikā) vērienīgu "šopingu" un tu redzēsi, ka izdosies neslikti ietaupīt.

Ja runājam par krāsām, tad, piemēram, melnā ir universāla. Tā labi izskatīsies salikumā gan ar balto, gan sarkano vai violeto. Nekad nebūsi kļūdījusies, ja tava izvēle kritīs uz melna kostīma iegādi. Tā ir klasika, kas aktuāla visos laikos, pie kam šāds kostīms viegli kombinējams ar citām lietām.

Pilnīgi noteikti, ka tavā skapī ir blūzītes, džemperīši vai topiņi, kurus tu jau sen neesi uzvilkusi mugurā. Tad kāpēc gan lai tie ietu postā? Pievelc tos pie melnā kostīma un vecās lietas iegūs jaunu dzīvi.
Ar melno krāsu brīnišķīgi harmonē arī etniskā stilā darinātas lietas. Tāpat šeit noderēs spilgtas krāsas masīvas krelles, kuras tu, pilnīgi iespējams, kaut kad impulsīvi esi iegādājusies, īsti nezinot kāpēc- ārā mest žēl, bet arī pievilkt nav pie kā.

Kas attiecas uz puķainām vai raibās krāsās darinātām lietām, tad no tām labāk atturēties- to savietojamība ar citiem apģērba gabaliem būs diezgan ierobežota un galu galā tev nāksies tām šo to piepirkt "komplektā". Lieki izdevumi un nekas vairāk.

Taču tu vari droši spēlēties ar dažādu krāsu aksesuāriem. Tie nav sevišķi dārgi, toties ideāli piemēroti garderobes daudzveidošanai. Ja tavs apģērbs ir mierīgās krāsās, lai radītu jaunu tēlu, kaklarotai un auskariem jābūt košās krāsās un otrādi. Mūsdienu veikalu plauktu pārpilnībā tev nebūs grūti piemeklēt dažādas rotas, jostas, somas, cimdus un šallītes, kas palīdzēs tev katru dienu būt citādai.

Lai tev veicas tavas ekonomiskās garderobes veidošanā!