Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Ieteikumi, kā pavadīt dienu pludmalē, iegūstot skaistu ķermeni

Ieteikumi, kā pavadīt dienu pludmalē, iegūstot skaistu ķermeni
Foto: Iveta Apškrūma

Apvieno patīkamo ar lietderīgo- 8 viegli skaistumkopšanas vingrinājumi pludmalē skaista un vingra ķermeņa iegūšanai. Taču tas nav viss. Iegūsi arī skaistu iedegumu, jo, vingrojot, ķermenis iedegs vienmērīgāk.

8:00

Sāc rītu pludmalē kā agrais putns. Kārtīgi izvingrojies- skrien, lec, kamēr saule nav pārāk sasildījusi gaisu. 20 minūtes skrien, bet 10 min. lec ar lecamauklu.

8:30

Pēc skriešanas un lēkšanas ar lecamauklu ir ieteicams30 minūtes pasoļot pa pludmales smiltīm, protams, uzvelkot sporta apavus.

9:00

Atvēsinies pēc vingrošanas ar atsvaidzinošu aerosolu, kurš mitrinās ādu. Pirms dodies pavadīt dienu pludmalē, paēd vieglas brokastis.
Atceries, ka ne tikai ādai ir nepieciešama aizsardzība pret ultravioleto starojumu. Nepakļauj šādam kairinājumam acis- uzliec saulesbrilles, iepriekš pārliecinoties, ka tās tiešām aizsargā pret UV stariem.

10:00

Uzzied kādu saules aizsargkrēmu, paņem jauku grāmatu un ērti iekārtojies. Atceries, ka saulesbrilles jāliek arī lasot grāmatu, jo saules stari atstarojas no grāmatas tieši acīs. Ik pēc pusstundas izpeldies un uzzied krēmu no jauna.

10:30

Parūpējies par lūpām, jo tās ir īpaši jutīgas pret saules iedarbību. Mīkstini tās ar krēmu vai balzāmu. Atsvaidzini pēdas ar kādu atsvaidzinošu mentola dezoderantu, tad tās būs patīkami vēsas.

11.30

Pārcelies ēnā, jo šajā laikā saule ir saņēmusi visus spēkus. Pusdieno, izvairoties no stipriem ēdieniem, labāk izbaudi sulīgus augļus un atsvaidzinošu salātus. Dzer daudz ūdens. Cik tas ir bijis pareizi, to sapratīsi vakarā, jūtot sevī lielu enerģiju. Ja ir vēlme, šajā laika periodā var arī nosnausties, iekārtojoties ēnā ar vieglu apģērbu.

15:30

Tagad droši vari doties saulē, peldēties vai sauļoties, neaizmirstot par aizsargkrēmu. Parūpējies arī par degunu, ausīm, elkoņiem un krūtīm.
Aizsargā arī matus, apliekot tiem lakatu. Matus nelabvēlīgi ietekmē ne tikai tiešie saules stari, bet arī sāļais jūras ūdens. Lai mati pēc šīs dienas nebūtu neizķemmējamā mudžeklī, apstrādā tos, pirms došanās uz pludmali, ar kondicionieri, kas tos pasargās no savelšanās un izžūšanas.
Ja vakaru grasies pavadīt ārpus mājas, vari pasākumam sagatavoties jau pludmalē, sagriežot slapjus matu spirālēs un iztinot tos uz drēbes sloksnītēm vai sasienot ar matu gumijām mazās copītēs. Kad mati izžuvuši, attin tos un izķemmē ar pirkstiem.

17.30

Pēc pludmalē pavadītas dienas, savāc savas mantas un basām kājām pa smiltīm dodies prom- šāda pastaiga padarīs tavas kājas skaistas un seksīgas, tās arī labi atpūtīsies.
Mājās ieej vēsā dušā un pēc tam iezied ādā pēcsauļošanās, barojošu krēmu.