Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Izlaiduma kleitas – 2010 gada tendences!

Izlaiduma kleitas – 2010 gada tendences!
Atceries, ka Holividas zvaigznes, kas ļoti brīvi un plastiski sevi pasniedz oficiālās ceremonijās, pirms tam nopietni trenē gaitu, žestus, kustības.
Publicitātes foto

Šogad modē ir krāšņas, acī krītošas izlaiduma kleitas ar nelielu devu sievišķīgas noslēpumainības. Valdzinoši pārliecināta par sevi un pasauli – tāda šogad būs vidusskolas, ģimnāzijas vai augstskolas absolvente.

Galvenās modes tendences šogad aptver plašu apmlitūdu. Izlaiduma dienā Tu būsi uzmanības centrā, uz Tevi skatīsies draugi, klases biedri, ģimene, radinieki, Tev jāizskatās apburošai. Atceries, ka arī televīziju darbinieki izlaidumu dienās mēdz apciemot skolas, intervēt absolventus un to visu atspoguļojot akutālajās ziņās. Izvēlies tērpu, kas ir ne vien modē, bet kurā Tu komfortabli jūties.

Ekstravagance

Šīs sezonas aktualitāte modē ir ekspresija un ekstravagance. Kleitas izceļ sievišķību, tās ir provocējošas, taču ne līdz galam, jo publika nav jāšokē ar atkailināšanos, bet gan jāvaldzina.

Krāsas

Šogad modē ir izvēles brīvība, modē maigie pasteļtoņi, vienkrāsaini tērpi, kurus izvēloties, pievērs uzmanību zilajiem, bordo, krēmkrāsas, ceriņkrāsas toņiem.

Ja vēlies kleitu valkāt arī pēc izlaiduma ikdienā, izvēlies mūžveco klasiku – melnbalto toņu risinājumu.

Tīģerim viņa gadā ir iespējams pielabināties ar zeltītajiem, sudrabainajiem, bronzas toņiem un spožiem tērpiem. Ja Tev patīk glancēti tērpi, tad šīs toņu gammas ir domātas Tev.

Liktenīgās sievietes mīl sarkanos toņus. Lieliski izskatīsies koķetīgas sarkanas mini kleitas.

Sezonas hīts

Spīdīgas izlaiduma kleitas ir sezonas hīts. Var arī izvēlēties tērpu ar spīdīgu ornamentu. Taču nedrīkst kombinēt vienā tērpā zeltītos un sudraba toņus, kas norādīs uz sliktu gaumi. Ja tērps ir sudrabainos toņos, rotas lietas izvēlies no sudraba, platīna vai baltā zelta, ja tērps ir zeltītos toņos – izvēlies zelta rotas.

Stils

Izlaiduma tērpam jāpasvītro sievišķība un personības ekspresija. Audumi, kas palīdzēs to izdarīt, ir šifons, atlass, zīds, samts, velūrs, sintētiskie modernie audumi.

Dziļi dekoltē, īsi svārki jeb etvijklietas, apjomīgas asimetriskas piedruknes, volāni un drapējumi, viss ir izmantojams, ja figūra ir ideāla.

Klietas no puscaurspīdīgiem audumiem par Tevi pateiks visu – ja esi drosmīga un pašpārliecināta, tad Tev piestāvēs.

Ja sapņo par vakartērpu un vēlies būt izlaiduma vakarā īsta dāma, jāizvēlas gara klieta. Ja ir kādas auguma nepilnības, kleita jāizvēlas ar paaugstinātu jostas vietu. Jutīsies kā Holivudas zvaigzne uz sarkanā paklāja.

Kleitas ar elementiem no balerīnu tērpiem – pačkām – ieguvušas mega popularitāti. Princešu tēls, kas iekaro pilsētvidi, šobrīd ir modē.

Ja vēlies uzsvērt savu kalsnumu, izraisīt iejūtību un radīt iespaidu, ka tūlīt pārlūzīsi uz pusēm, ietērpies pieguļošā etvijkleitā. Tās labi izskatās neliela auguma sievietēm.

www.epadomi.lv iesaka

Padomi – iesaka. Ja kleita ir gara, patrenējies valkāt to mājas apstākļos, iemācies spert soļus, tā lai neaizķertos aiz kleitas un nepakluptu. Vārdu sakot, iemācies tērpu nest.

Atceries, ka Holividas zvaigznes, kas ļoti brīvi un plastiski sevi pasniedz oficiālās ceremonijās, pirms tam nopietni trenē gaitu, žestus, kustības. Salīkusi mugura, neveikla gaita, saspringusi sejas izteiksme, kurā nolasāma viena vienīga doma "kā nepaklupt", sabojās visu un nelīdzēs pat visdārgākais tērps.