Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


10 padomi skaistumam

10 ieteikumi, kas padarīs Tevi vēl apburošāku.

1. Tonālais krēms

Neklājiet toni uz visas sejas. Tikai vietās kur ir trūkumi: visbiežāk ap acīm, ap muti un degunu un uz plankumiem uz ādas.

2. Maskējošais zīmulis

Ļoti ērti izmantot tonālo krēmu zīmuļa formā, jo tas var aizstāt arī maskējošo zīmuli. Iemasējiet to ar pirkstu - īpaši ap acu iekšējiem kaktiņiem, kur bieži ir pelēki loki, un ap degunu. Ar maskējošo zīmuli pārejat pāri tonālajam krēmam.

3. Pūderis

No rītiem ieteicams izmantot birstošo pūderi. Uzklājiet to ar velūra pūderotiņu, bet pēc tam noņemiet lieko ar lielu pūkainu otu. Ieberiet nedaudz pūdera plaukstā un nobrauciet ar pūderotiņu, bet pēc tam velciet ar pūderotiņu pār seju. Pūderis var būt mazliet dzeltenīga toņa vai neitrāls, tomēr ne bāls.

Izvēloties toni orientējieties pēc matu krāsas, jo atšķirība starp šiem diviem pūderiem ir tajā, ka pūderis blondīnēm ir gaišāk par vienu toni, bet tumšmatēm tumšāks.

4. Uzacis

Izmantojiet nevis zīmuli, bet gan ēnas, kuras jāuzklāj ar cietu otiņu. Un nepadariet uzacis pārāk tumšas. Vienkārši nedaudz krāsas, lai izceltu tās. Pašu uzacu formu necenšaties izveidot patstāvīgi, vērsieties salonā, un izskaidrojiet savas vēlmes meistaram. Pēc tam vienkārši mājas apstākļos uzturiet uzacu formu, pēc katras pusotras nedēļas izraujot nevajadzīgos matiņus ar pinceti.

5. Acu zīmulis

Acis jāapvelk pirms ēnu uzklāšanas uz plakstiņiem, jo vairākumam sieviešu ar to pietiek. Samērcējiet otiņu acu krāsošanai tumšās ēnās, lai novilktu līniju. Jūs varat samērcēt otiņu, bet varat izmantot to arī sausu.

6. Acu ēnas

Tajās dienās, kad vajag ne tikai apvilkt acis, sākumā uzklājiet neitrālas ēnas - fons uz uzacs un uz augšējā plakstiņa. Šīs ēnas kļūs par pamatu, uz kura pēc tam uzklāsiet galvenās ēnas. Jo nogurušāka jūs esat, jo vairāk ēnu jums būs nepieciešams. Bet nevajag uzklāt tumšas ēnas uz plakstiņa, pat malās. Dodiet priekšroku vidējiem toņiem - iepelēks-bēšs, ogles vai viršu, lai izceltu iedobi un acs kaktiņus. Tumšākas ēnas pieprasa prasmīgu sapludināšanu un tikai vizāžisti to dara nevainojami.

7.Vaigu sārtums

Ja jūs pareizi uzklājāt vaigu sārtumu, tad izskatāties jaunāka. Vecākām sievietēm ir jāpievieno šim kosmētisko instrumentu sarakstam brūngani toņi, kas izskatās dabiskāk, nekā koraļļsarkani un sarkani. Ar katru gadu tas kļūst arvien svarīgāk, jo ādas šūnas aizstāj viena otru ne tik ātri kā agrāk, un āda neizskatās vairs tik jauna. Var izmantot divus vaigu sārtuma toņus: sākumā neitrālu toni, bet pa virsu klāt spilgtāku. Jo tumšāka ir jūsu sejas un matu krāsa, jo vairāk sārtuma jums nepieciešams.

8.Lūpukrāsa

Lūpu krāsu var uzklāt uz lūpām tieši no futlāra. Kaut arī lūpu krāsa, kas uzklāta ar otiņu, turas uz lūpām daudz ilgāk. Ieteicams lietot dabīgos toņus.

9. Lūpu zīmulis

Ja lūpas ir jāizceļ, ievelciet tās ar zīmuli pēc lūpu krāsas uzklāšanas, lai līnija nebūtu pārlieku asa.

10. Skropstu tuša

Labai tušai ir jānokrāso un jāuzliec skropstas pēc tam, kad jūs pārvelkat ar to vienu reizi. Skropstu tušu nevajadzētu klāt ļoti biezā kārtā.