Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Piešķir rudenim krāsas

Vēl pirms gada krāsa bija samērā rets viesis rudens- ziemas modes skatēs, taču šis rudens ir pilns ar krāsām.

Nav noslēpums, ka jebkura no mums izskatīsies labāk, ja piemeklēs sev pareizo piesātinātās krāsas toni. Uz šīs krāsas fona mēs izskatīsimies krāšņākas, jaunākas, laimīgākas. Droši vien, tieši tāpēc ar neviltotu sajūsmu pagājušajā pavasarī tika uzņemta modes nama Jil Sander dizainera Rafa Saimona krāsu pilnā kolekcija. Arī šoruden viņš turpina priecēt mūs ar pārsteidzošiem krāsu salikumiem. Kaut gan rudens 2011 kolekcijās praktiski visi modes mākslinieki sekojuši Saimona paraugam.

Rudens krāsu palete šogad ir tik daudzveidīga, ka ikkatra no mums tajā atradīs savu krāsu, kas tai patīk un piestāv. Krāsu izvēle- sākot no piesātinātas violetās līdz koši oranžai, no dzīvespriecīgās dzeltenās līdz cēli zilajai.
Tā vien šķiet, ka šīs sezonas kolekciju radītāji padomājuši par visu, piedāvājot mūsu vērtējumam ne tikai plašu košu krāsu spektru, bet arī veselu virkni ar variantiem, kā katrai no mums savu krāsu izmantot garderobes veidošanā, lai radītu savu neatkārtojamo rudens tēlu.

Kā redzams Gucci un Alberta Ferretti modes namu kolekcijās, krāsas turpina savu triumfālo gājienu, kur oriģinālos tērpos viena otrai blakus vienlaicīgi sadzīvo vairākas košas krāsas.





Tai pat laikā gan Сarolina Herrera, gan Gucci un Alberta Ferretti šim rudenim piedāvā arī piesātinātu vienkrāsainu tēlu, kur viss no galvas līdz kājām- vienā tonī.



Tām, kuras priekšroku dod pieklusinātiem toņiem, savu uzmanību ir vērts pievērst tādiem modes namiem kā Haider Ackermann un Dolce&Gabbana, kas savās kolekcijās izmanto atturīgākas nokrāsas, ietverot tās plūstošas formas siluetos- bikšu kostīmos un maksi piegriezuma kleitās.





Ja jūs piederat pie tām, kas pagaidām nav gatavas krāšņajiem un drosmīgajiem krāsu toņiem, varat palikt uzticīgas sev, izmantojot krāsainus aksesuārus.Krāsainas cepures, kurpes, somiņas, cimdi, kažokādas apkakles pārvērtīs visatturīgāko rudens mēteli, kostīmu vai kleitu aktuālā modernā tērpā.



Un, visbeidzot, zeltītie Stella Oscar De La Renta, Stella McCartney un Just Cavalli kolekciju tēli. Neviena sieviete, kura mīl greznību, nespēj palikt vienaldzīga pret tiem.



No modes neatpaliek arī tādi masu brendi, kā Zara, Mango, H&M. Iedvesmojušies no ievērojamiem modes namiem, tie šoruden saviem klientiem piedāvā krāšņas aktuālu modeļu versijas, kas jebkurai sievietei ļauj izskatīties modernai par pieejamām cenām.



Neatkarīgi no tā, kuram variantam dosiet priekšroku šajā sezonā- ekskluzīvam modes nama tērpam vai visiem pieejamam masu brendam- atceraties, ka rudens 2011 tērpu pamatmērķis ir likt jums justies labi pat visdrūmākajā dienā.

Jūtieties pati košākā un neatvairāmākā ne tikai šajā rudenī, bet vienmēr!