Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Kā pareizi jāuzklāj sejas krēms

Veselīga āda satur 70% ūdens, tādēļ ādai nepieciešama pastāvīga mitrināšana. Izjaucot ūdens līdzsvaru, var panākt ādas elasticitātes zudumu un āda kļūs blāva, pazemināsies tās aizsargfunkcijas, kas rezultātā varēs novest pie ādas priekšlaicīgas novecošanās.

Pēc 35 gadu vecuma sakarā ar ādas hormonālajām izmaiņām palēninās šūnu atjaunošanās process. Āda zaudē agrāko tvirtumu, kļūst sausāka un uzrodas krunciņas. Lai novērstu priekšlaicīgu ādas novecošanos, ādai nepieciešama intensīva mitrināšana un aizsardzība pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību.

Apkārtējās vides kaitīgā ietekme, piemēram, ultravioletie stari, temperatūras svārstības un stress veicina toksīnu uzkrāšanos ādas šūnās, kā rezultātā āda kļūst blāva un izskatās neveselīga. Nelabvēlīga apkārtējās vides ietekme veicina arī ātrāku ādas novecošanos, tādēļ ir ieteicams pastāvīgi lietot sejas krēmu.



Zodam:
Krēmu jāklāj no zoda vidus paralēli žoklim auss ļipiņu virzienā.

Vaigiem:
Krēms jāklāj divās paralēlās līnijās, viena no mutes kaktiņa, otra no nāss virzienā uz auss gliemežnīcu.

Ap acīm:
No acs iekšējā kaktiņa pāri plakstiņam uz ārējo kaktiņu un no acs ārējā kaktiņa līdz iekšējam.
Krēmu jāuzklāj ar zeltneša pirkstu. Ja krēmu klāsiet nepareizi, var parādīties maisiņi zem acīm.

Pierei:
Krēmu jāsāk klāt no pieres vidusdaļas starp uzacīm virzienā uz augšu. Ar maigām masveida kustībām klājiet krēmu no sejas līniju sākumpunktavirzienā uz augšu.

Degunam:
Krēmu klājiet virzienā no deguna kauliņa virzienā uz nāsīm un tāpat no deguna otras puses.

Ap lūpām:
Krēmu sāciet klāt no apakšlūpas vidus virzienā uz lūpu kaktiņiem. Virs augšlūpas krēmu klājiet no vidus virzienā uz lūpu kaktiņu.

     [+] [-]

, 2011-05-05 02:02, pirms 13 gadiem
sakarigi ieteikumi