Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Kā kļūt par parīzieti, neesot francūzietei

Un pat, ja neesat dzimušas Parīzē! Pat, ja neiepērkaties slavenos franču modes namos! Pat, ja skats nesniedzas tālāk par vietējiem apģērbu veikaliem!
Jūs taču esat skaistas sievietes, kas var atļauties kļūt par īstām dāmām, pie kuru kājām, bez šaubām, kristu visi Francijas vīrieši...ja vien viņiem būtu iespēja kaut ar acs kaktiņu paskatīties uz jūsu pusi.

Kas tad ir raksturīgs īstai parīzietei?

Pirmkārt, fashion-addicted, dzīšanās pēc modes

Pie kam, apģērbs vēl var būt šāds tāds, taču somai, apaviem un aksesuāriem jābūt visaugstākajā līmenī. Šobrīd, piemēram, parīzietes valkā garus cimdus, virs kuriem nēsā masīvus gredzenus un tas tiek uzskatīts gandrīz vai par labo toni.

Otrkārt, stalta stāja un pārliecinoša, ātra gaita

Pamēģiniet, esot Parīzē pastaigāties cienīgā lēnā gaitā vai sakumpušu muguru- tūlīt jūs noturēs par provinciālu tūristi. Bet, ja "skriesiet" raitā solī, knapi pieskaroties trotuāram, ar augsti paceltu galvu un iztaisnotu muguru, būsiet savējā!

Treškārt, personīgā frizūra

Pasvītroju- personīgā. Tāda, kuru jūsu frizieris izveidojis speciāli jums, nevis tāda, kuru pirms pārdesmit gadiem tolaik topošajam frizierim iemācījis viņa frizieru skolas meistars.
Parīziete var iziet uz ielas vienkāršos svārciņos un blūzītē, taču matu sakārtojumam jābūt modernam, stilīgam, nevainojamam un ļoti, ļoti individuālam.

Ceturtkārt, matu krāsa

Parīziete smietos, ja frizieris viņai pēkšņi teiktu "nokrāsim matus jūsu dabīgajā matu krāsā, lai tā kļūtu piesātinātāka".

Nevajag viņai mūsu dabīgos toņus! Tam domāti matu balzāmi. Parīzietēm vajag košus, sulīgus, eksperimentālus toņus, ja viņu vecums nepārsniedz trīsdesmit gadus, un gaišas, starojošas krāsas, ja tās pārkāpušas trīsdesmit gadu slieksnim.

Piektkārt, gatavība iedzert kafiju

Neskatoties uz ātro dzīves tempu, parīzietei nepieciešams "ieskriet" kafejnīcā, eleganti atvērt ēdienkarti, pasūtīt kafiju, pārmīt pāris vārdu ar oficiantu, piemiegt ar aci pie blakus galdiņa sēdošajam nepazīstamajam vīrietim, izdzert kafiju, vērojot saulrietu aiz loga un... skriet tālāk...

Sestkārt, moderna jaunās paaudzes audzināšana

Īsta parīziete arī jebkuru mazu meiteni uzskata par fashion-addicted sievieti.
Tāpēc- nekādu atbaidošu sandalīšu, plastikāta somiņu ar zaķīšiem un bērnišķīgu cepurīšu! Tikai moderni apavi, modernas cepures un ļoti modernas kaklarotas.

Un tā katru dienu!

Tad kāpēc gan lai jūs nevarētu būt parīzietes?...

Grāmatā "Francūzietes visos gadalaikos", ko izdevis apgāds Zvaigzne ABC, sniegta mācība par to, kā, ņemot vērā gadalaikus, gatavot ēdienu un baudīt dzīvi, kā gūt prieku no visa, ko tā sniedz. Autore piedāvā jaunu ietvaru, kurā aplūkot gan dažus mūžsenus francūziešu dzīves principus, gan arī jaunas idejas.

"Esiet uzticīga savam unikālajam ārējam „es” (papildus iekšējam emocionālajam „es”), izkopiet savu stilu, skatījumu un dzīvesveidu, kas jums šķiet pareizs, ar kuru jūtaties ērti un kuru varat ar prieku demonstrēt pasaulei. Esiet jūs pati," raksta Mireija Giljāno.

Lasīt šo grāmatu nozīmē vismaz uz laiku mainīt domāšanas veidu, skatījumu uz dzīvi un attieksmi pret ēšanu.

     [+] [-]

, 2012-04-05 13:12, pirms 12 gadiem
Domāju, ka nevajag tēlot svešas lomas.
Būt sakoptai, laipnai un starojošai ikvienai sievietei Latvijā!