Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


2011/ 2012 ziemas sezonas modernie zābaki. Aktuālās krāsas un materiāli

Modernā apavu krāsu palete 2011/ 2012 piedāvā mums plašu izvēli. Tās, kuras mīl košas krāsas, var izvēlēties, piemēram, dūmakaini violeto, debeszilo, safīra, indigo, tumši zaļo, smaragdzaļo, bordo vai sarkano. Tai pat laikā modē ir arī pelēks, bēšs un brūns.
Par īstiem šīs sezonas favorītiem kļuvušas melnā (kas patiesībā visos laikos bijusi aktuāla) un oranžā (kā arī tās variācijas- burkānu, vara, rudais, apelsīnu toņi) krāsas.
Atktuāli apavi vienā krāsā, kaut gan daži dizaineri piedāvā arī divkrāsu modeļus, neaizmirstot par melni- balto salikumu.

Piemēram, Prada piedāvā sarkanā un baltā, arī zilā un melnā salikumus. Lai gan šie apavi nav īsti praktiski, toties kreatīvi gan.



Savukārt, Valentino šajā sezonā pārsteidz ar neparasti smalkiem un izmeklētiem mežģīņu zābakiem. Bet Alberta Ferretti kolecijā vienkārši, bet grezni samta zābaki. Samts redzams arī pasaules modes autoritātes Louis Vuitton kolekcijā. Gandrīz neiespējamo paveicis Marks Džeikobs, apvienojot savos modeļos vienlaicīgi vairākus stilus- retro, pečvorku, glamūru un fetišismu. Satriecoši skaisti un seksīgi ir viņa radītie melnie krokodilādas zābaciņi ar šņorējumiem.
Šīs sezonas hits- zābaki no reptiļu ādas, vai, vismaz tās imitācijas. Satriecoši grezni šņorējami garie zābaki ar krokodilādas apdari sastopami Christian Dior kolekcijā. Savukārt, zābaki no pitona ādas- gaidāmās sezonas favorīti. Modernākās krāsas- pistāciju, violetā, bordo, sarkanā, dzeltenā, tumši zilā un smaragda. Tieši tādu krāsu zābaki sastopami Gucci, Dries Van, Christian Dior kolekcijās. Nesatraucieties, ja šāda greznība jums nav pa kabatai- modē arī zamšs un āda. Modeļus no šiem materiāliem piedāvā Hermes, Giorgio Armani, Emilio Pucci un citi modes nami.



Kādus zābakus izvēlēties, protams, paliek jūsu ziņā, taču atcerieties, ka šīs sezonas apaviem jābūt uzmanību piesaistošiem.