Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Rudens / Ziemas 2010 modes tendences sievietēm

Sāc gatavoties rudens / ziemas sezonai 2010 jau tagad!

60to gadu siluets

Ir atgriezušies 1950to un 1960to gadu silueti ar formām, kuras akcentē mūsu gurnus un izteikti izceļ sievišķību.

70to gadu glamūrs

Dienas laikā- augstās jostasvietas, platas bikses, blūzes un attiecīgi 70to gadu aksesuāri. Naktī- viss ir zelts, kas spīd! Labi krītošas kleitas no mirdzošiem materiāliem vai metāliskās nokrāsās būs tas, kas vajadzīgs 70to izsmalcinātībai. Izcel sevī vienlaikus gan maigumu, gan drosmi. Esi pārdroša!

Militārais rudens

Iedvesma šai tendencei šoreiz no 20. gadsimta militārajām formām. Vajadzīgie elementi- armijas zaļais, tendencei atbilstošs mētelis vai jaka un, protams, zābaki- iedvesmojoties no aviatoriem, armijniekiem. Ieteikums- tomēr derētu izvairīties no kamuflāžas apdrukas. Turpretī, "Aviatoru modē" viss nav tik strikti- aizmirsti armijas zaļo un tā vietā kombinē tumšākus toņus ar tumši brūnu ādas jaku.

Apakšveļa

Atklāti krūšturi, garās zeķes ar redzamām maliņām, smalkas mežģīnes- seksualitāte un sievišķība. Neaizmirsti arī korsetes! Sekojot šai tendencei, tu drīksti atļauties parādīt vairāk- pat rudenī!

Ādas apģērbs

Ādas šorti, ādas kleitas, ādas legingi, bikses, jakas. Tas nav stils pats par sevi, bet gan ādas elementi atbilstoši citām tendencēm. Šajā sezonā kaut kam "ādīgam" noteikti jābūt tavā skapī!

Aizpogātas apkaklītes

Aizmirsti par 90to gadu maisīgajiem flaneļa krekliem! Vienalga, vai tā ir blūze, vai vīriešu krekls, tēlam ir jābūt izsmalcinātam, tātad- apkaklītei aizpogātai. Ja neesi kautrīga, kombinē to ar šortiem vai mini svārkiem. Ja esi atturīga- ar augstas jostasvietas elegantiem svārkiem vai biksēm, ievērojot piegulošās formas. Pie aizpogātas apkaklītes piestāvēs kārtainas kaklarotas, brošas un saspraudes, kā arī bantē apsieta lente.

Izgriezumi

Apģērbs ar trūkstošiem elementiem, kas parāda sievietes figūru. Gan ornamentāli izgriezumi, gan trūkstoši lieli laukumi- kopskats var būt izsmalcināts vai īpaši seksīgs.

Zeķes līdz un pāri celim

No sportiskām līdz mirdzošām- lielisks pāris šādu zeķu piešķirs tēlam vajadzīgo uzmanību piesaistošo detaļu. Bez tam, tā ir lieliska alternatīva modē esošajiem piegulošajiem, garajiem zābakiem, kurus nevar valkāt katru dienu. Ja esi īsāka augumā, izvēlies zeķes zem ceļa. Kombinē- ar zeķubiksēm, mini, vai arī pavilktas zem garajiem zābakiem, parādot tumšu maliņu.

Baltas zeķubikses

Kad siltais laiks pāriet rudenī un rudens ziemā, mēs bieži izvelkam no skapja melnās, biezās zeķubikses. Bet vai nebūtu labi izmēģināt baltas un gaišas pārmaiņas? Vai tu valkā tās ar vintāžas minikleitu drošās krāsās, vai tikai ar gaišajiem toņiem kā pasaku sniega karaliene, iespējas ir daudz un neierobežotas, tāpat kā tēli, ko tu radīsi. Tām obligāti nav jābūt zeķubiksēm, tie var būt arī balti legingi, galvenais- lai tie nebūtu caurspīdīgi.

Kamieļvilnas mētelis

Tas ir perfekts aukstajām dienām. Klasisks, elegants, ieturēts minimālismā. Bez tam, lieliska alternatīva klasiskajam šineļveida mētelim.

Samts

Atslēgvārds šai tendencei ir "kvalitāte". Krāsas ir bagātīgas un tās variē samta kleitās, biksēs, somās, cepurēs un daudz kur citur. Ja neesi gatava samtu izmantot apģērbā, valkā to matu lentēs, tauriņos, somiņās, cimdos un citos aksesuāros.

Jakas ar dubulto aizdari

Vējjakas, vestes un jakas- vienojošais elements tiem visiem ir minimālisms, kur arī slēpjas šīs tendences noslēpums. Piegriezums ir vienkārš un strikts, nekādas izrādīšanās vai rotāšanās. Jakās šī tendence pauž vienkāršu, bet izsmalcinātu kopskatu.

Caurspīdīgais

Izgriezumi un causrpīdīgie apģērbi- jā, arī rudens un ziemas sezonā. Tas varbūt izklausās dīvaini, bet izskatās burvīgi, it īpaši miksējot šo tendenci kopā ar citām. Gaismu cauraustās mežģīnes būs elegances un seksualitātes kombinācija- un vai tad mēs, sievietes, pēc tā netiecamies...

Apmetņi

Tie viennozīmīgi ir starp vienām no elegantākajām šīs sezonas tendencēm. Bet tik pat labi der arī dienām, kad vienkārši "gribi kaut ko uzmest virsū" un doties dienas gaitās.

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:17, pirms 14 gadiem
Jauks raksts, paldies1

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:23, pirms 14 gadiem
Manuprāt, baltas zeķbikses ir briesmīgi

     [+] [-]

, 2010-08-18 16:41, pirms 14 gadiem
Baltām zeķubiksēm nav ne vainas, ja tikai augums atļauj tādas vilkt.

     [+] [-]

, 2010-08-18 17:14, pirms 14 gadiem
jauki, gatavošos rudenim

     [+] [-]

, 2010-08-18 22:13, pirms 14 gadiem
Atgriežas manas mammas jaunība, vismaz viņa ta teica

     [+] [-]

, 2010-08-20 11:49, pirms 14 gadiem
ideāli, man patīk dāmu formu izcelšana ar tiem zvanveida svārciņiem un kleitiņām

     [+] [-]

, 2010-09-30 22:01, pirms 14 gadiem
kā man tās baltās zeķbikses patīk!