Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Nu Skin kosmētika sejas ādas un ķermeņa mitrināšanai- 4.daļa

Nu Skin- izcilas kvalitātes profesionāla kosmētika, kuras ražošanā tiek izmantotas dabīgas un ekoloģiski tīras izejvielas. Nu Skin piešķirs tavai dzīvei jaunu kvalitāti!

Hpx hydrating gel

Pielietojums: Mitrinošs gēls ādas virsējās kārtas mitrināšanai

Proteīni aizsargā ādas virsējo slāni. Gēls izveido neredzamu aizsardzību ādas virskārtai. Gēls novērš mitruma zudumus, kad ādas spēja uzturēt mitrumu ir samazināta, tāpat arī smagos klimatiskajos apstākļos, kad āda ir pakļauta nepiemēroti augstas temperatūras iedarbībai vai putekļainai un piesārņotai videi.

Tilpums: 50 ml

NaPCA Moisture Mist

Pielietojums: Napca mitrinošais smidzinātājs sejas, ķermeņa, matu, mitrināšanai

Līdzeklis darbojas ar dabīgiem mitrinātājiem, kā NaPCA, hialītskābes, kas nesatur taukus. Smidzinātājs ideāli atsvaidzina ādu un pastāvīgi uztur ādas mitrumu. Lieliski piemērots visam ķermenim.

Tilpums: 250ml

Enhancer Skin Conditioning Gel

Pielietojums: ādas kondicionējošais gēls – kondicionēšanai un mitrināšanai.

Vesela āda ir spējīga pati atrast mitrumu. Līdzeklis satur pantenolu un Aloja ekstrakta mīkstinošās īpašības. Mīkstina ādu un novērš tās žūšanu. Gēls nodrošina ādai komfortablu stāvokli un dabīgu mitruma līmeni.

Tilpums: 100 ml

Rejuvenating cream

Pielietojums: Intensīvās mitrināšanas krēms, kas liek justies jaunākai.

Intensīvs mitrinātājs sausai ādai. Šis krēms saglabā savu popularitāti jau daudzus gadus kā labākais Nu Skin krēms sausai ādai. Izstrādāts, ņemot vērā sausas ādas vajadzības. Krēms, kas liek izskatīties jaunākai, uzlabojot ādas īpašības un uzturot mitruma līmeni, kas notiek, pateicoties krēma formulā iestrādātajai hialuronskābei. Regulāra krēma lietošana ne tikai atgriezīs ādai mitrumu, bet arī novērsīs ādas sausumu un nepatīkamās sajūtas arī turpmāk.

Īpašības:

- Brīnišķīga mitrinošu komponentu kombinācija.
- Ātri iesūcas un neatstāj taukainu spīdumu.
- Novērš mitruma zudumu un nodrošina ādas optimālu mitrumu.
- Satur hialuronskābes.
- Mīkstina ādu un izlīdzina grumbas, kas rodas ādas pazeminātā mitruma dēļ.
- Satur tādus aktīvos komponentus kā Aloia, ūdenszāļu ekstraktu, tokoferola acetātu, linoleata tokoferātu, kas piedod ādai svaigumu un jauneklīgu izskatu.
- Satur pantenolu, vitamīnu D, allantonu, kas mīkstina ādu.

Tilpums: 75 ml

Moisture restore

Pielietojums: Atjaunojošs mitrinātāja krēms intensīvai ādas mitrināšanai, kas spēj glābt izžuvušu ādu.

Spēcina dabīgo lipīdu ādas barjeru. Optimālais līdzeklis vissausākajai un nogurušai ādai, atgriežot stingrumu un elastību.

Aktīvie komponenti: pistāciju eļļa, Aloja un vitamīns E, veiksmīgi atvaira brīvo radikāļu uzbrukumus. Mitrinātājs atgriež sausai ādai veselību un komfortu.

Tilpums: 75 ml

Intensive eye complex

Pielietojums: Intensīvai ādas mitrināšanai ap acu zonu.

Jūsu pārlūkprogrammā šis attēls varētu nebūt redzams. Mitruma līmenis jūtīgajā apvidū ap acīm ietekmē to, cik jauna izskatās visa seja. Līdzeklis izstrādāts uz brūno jūraszāļu bāzes, kas bagātas ar minerāliem, aminoskābēm un antioksidantiem. Intensīvais mitrinātājs mijiedarbojas ar ādas šūnu dabisko spēju uzņemt un noturēt mitrumu, momentāli izlīdzinot mazās grumbiņas ap acīm.

Tilpums: 15 ml

Konsultēja:
Ingūna Mikuda
Nu Skin netakarīgā partnere
inguna.mikuda@gmail.com
mob.t. 29188332 begin_of_the_skype_highlighting              29188332      end_of_the_skype_highlighting