Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


2012. gada ziemas sezonas kažokādas mēteļu mode

Jau izsenis kažokādas asociējas ar greznību, taču šajā sezonā dizaineriem izdevies lauzt šo stereotipu, padarot kažokādu izstrādājumus demokrātiskākus.

Jaunajā sezonā vairums rietumu modes namu, starp kuriem ir Yves Saint Laurent, Gucci, Emanuel Ungaro, Antonio Berardi, Michael Kors, Marni un citi, iekļāvuši savās kolekcijās kažokādas mēteļus.

Par galvenajiem 2012. gada sezonas favorītiem kļuvušas garspalvainās kažokādas- lapsa un jenots. Vizuāli tās mēteli padara reizē gan apjomīgu, gan arī nemanāmi vieglu, kas ir samērā aktuāla nianse. Tieši garspalvainās kažokādas pilnā mērā ļauj eksperimentēt ar siluetu, krāsu, kā arī kombinēt tās ar citām faktūrām, iegūstot interesantu vizuālo efektu.





Šosezon dizaineri iesaka eksperimentēt ar drosmīgiem krāsu salikumiem, piemēram, smaragda salikumā ar brūnu vai oranžu, taču izvēle lai paliek jūsu ziņā.
Kaut gan arī vienkrāsainās klasikas piekritējas nav apdalītas.



Joprojām modē arī trušāda un ūdeļāda. Taču šīm kažokādām vērojama tāda kā "otrās jaunības iegūšana"- interesanti krāsu risinājumi un mūsdienīgi silueti ļauj izpatikt visdažādākajām gaumēm, neatkarīgi no vecuma un auguma apmēriem.



     [+] [-]

, 2012-01-04 01:37, pirms 13 gadiem
Daži diezgan pabriemīgi izskatās.

     [+] [-]

, 2012-01-04 14:46, pirms 13 gadiem
Nepiekrītu, kažoki ļoti stilīgi. Man patīk. Nevis tādi kā vecmāmiņu laikos.

     [+] [-]

, 2012-03-10 19:53, pirms 13 gadiem
Un kā tad ar kažokādu iegūšanas šausminošo būtību, dzīvnieku spīdzināšanu? Izliekamies par to neko nezinot? Vai ir vērts? Es nekad neuzvilktu neko tamlīdzīgu.