Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Smaržas ir lieliska dāvana!

Redakcija
Redakcija

Smaržas ir lieliska dāvana!
Maksājiet par saturu, bet ne iepakojumu.
Foto: FM GROUP

Smaržas ir viens no vissenākajiem līdzekļiem, ko cilvēki izmantoja, lai paši iesmaržinātos un lai telpā radītu patīkamu aromātu.

Aromāti ārstē un vairo pievilcību

Arī mūsdienās kosmētikas tirgū smaržas sastāda ļoti lielu daļu. Parfīmi iedarbojas uz mūsu sajūtu orgāniem ( ne tikai ožu) un vairo mūsu labsajūtu. Parfīmi ar feromoniem vēl papildus iedarbojoties uz zemapziņu, vairo mūsu pievilcību pretējā dzimuma acīs! Ar aroma terapijas palīdzību speciālisti pat ārstē dažādas problēmas.

Kā atrast savu īsto aromātu?

Pēdējos gados smaržu tirgus ir ļoti pieaudzis un veikalos visu laiku tiek piedāvāti jauni aromāti. Kā tajā visā orientēties un kā atrast savu aromātu? Kā izvēlēties īstās smaržas- tāds jautājums varbūt ir radies daudziem? Saka, ka labs esot tas aromāts, ko tu pats pēc kāda laika nejūti, bet apkārtējie sajūt. Tāpēc, izvēloties smaržas, tās noteikti būtu jātestē uz ādas, jo viens un tas pats parfīms dažādiem cilvēkiem atkarībā no viņu ph līmeņa un citiem rādītājiem var smaržot pavisam atšķirīgi.

Izmantojiet ekspertu palīdzību

FM GROUP smaržu eksperti var palīdzēt jums noorientēties lielajā smaržu klāstā, saprast, kāda tipa smaržas varētu būt jums piemērotākas, ieteikt, kuru smaržu grupu labāk lietot darbā, vakara pasākumos, vasarā, ziemā, randiņā....

200 dažādu paraugu

Mūsu krājumā ir gandrīz 200 dažādu smaržu paraugu, pa vidu pasmaržojot kafiju, varam notestēt diezgan daudzus toņus. Ja mēs veikalā parasti iegādājamies tualetes ūdeņus (parfīma koncentrācija 5-8%) vai smaržūdeņus (8-15%), tad mūsu piedāvātajās smaržās tā ir 20% sievietēm un 16% vīriešiem.

Kas veido smaržu parasti diezgan augsto cenu veikalā?

Tas ir skaita, unikāla dizaina pudelīte, spoža veikala vitrīna, smaržu reklāmas seja uz žurnālu un reklāmas plakātu vākiem.

Maksājiet par saturu, bet ne par iepakojumu!

Izvēloties FM GROUP smaržas, jūs maksājat tikai par pudelītes saturu! Tāpēc mēs varam droši apgalvot, ka pie mums varat iegādāties ļoti augstas kvalitātes , labas parfīma koncentrācijas smaržas par visizdevīgāko cenu.