Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


8 pazīmes, kas nosaka koptu sievieti

Nav noslēpums, ka kopta sieviete ir skaista sieviete. Speciālisti nosauc astoņas koptas sievietes pazīmes.

1. Skaisti mati. Pastāv divi faktori, kas nosaka matu skaistumu: piemērots griezums un kvalitatīva kopšana. Galvai vienmēr jābūt kārtībā: tīrai un safrizētai.

2. Veiksmīgs matu griezums. Nav nepieciešamas sarežģītas frizūras. Vienkāršība vienmēr ir aktuāla. Viegli matu viļņi vai iztaisnoti mati būs piemēroti jebkurai situācijai.

3. Ideāla āda. Sievietei ar tīru ādu daudz mazāk laika jāpatērē kosmētikas uzklāšanai, tāpēc āda ir regulāri jātīra un jāmitrina.

4. Koptas uzacis. Pielabot uzacu formu nepieciešams vismaz 2 reizes nedēļā. Nekoptas uzacis uzreiz "krīt acīs".

5. Piemērots meikaps. Labāk, ja tas izskatās dabīgs, jo būs piemērots jebkuram gadījumam. Viens no meikapa veidošanas pamatnosacījumiem- uzsvars jāliek vai nu uz acīm vai lūpām.

6. Viegls iedegums. Vasarā ādai jābūt kaut nedaudz iesauļotai. Iedegums asociējas ar veselīgumu un arī uzlabo ādas izskatu.

7. Koptas rokas. Ja nav iespējas uztaisīt ideālu manikīru, nagus labāk nelakot vispār, taču tiem jābūt veseliem un skaistas formas.

8. Koptēls. Kopta sieviete vienmēr izvēlas savu koptēlu, kas piemērots apstākļiem.

     [+] [-]

, 2012-03-05 06:52, pirms 13 gadiem
vel ir 9. pazime - kopta sieviete nesmarzo pec zivju veikala

     [+] [-]

, 2012-03-05 07:08, pirms 13 gadiem
Un nebirst ārā smiltis!

     [+] [-]

, 2012-03-07 02:03, pirms 13 gadiem
viegli runat visiem par idealu adu. a ko darit tam, kuram del hormoniem nak ara pumpas vai kuram nedod dievs, ir ekzema?

     [+] [-]

, 2012-03-09 10:17, pirms 13 gadiem
tas viss ir atkarigs no iedzimtibas un geniem
ja no dabas nav skaisti mati un ada tad ne ar kadiem lidzekliem tos nepadarisi skaistus
ko mate daba iedevusi ar to ari jasamierinas ,diemzel.....

     [+] [-]

, 2012-04-10 10:22, pirms 12 gadiem
Iedegums? wtf. Jā, tas var asociēties ar veselīgumu, taču ne visiem jābūt iedegušiem. Kas tas par tādu standartu?

Un jā- viegli teikt, ka ādai jābūt ideālai. Man tāda tā būtu tikai pēc pārstādīšanas, lol. + Ideālas rokas neiet kopā ar ņemšanos pa ķīmijām, krāsām, metālu apstrādi un rakšanos pa zemi.

     [+] [-]

, 2012-04-12 00:43, pirms 12 gadiem
[quote "Pupuķis"]
negribas piekrist par tām rokam..., ja ir tads darbs kur janoņemas ar visādām šim lietām vai ko tmlīdzigu.. ok ir saprotami, bet tikai darba laika.. izejot sabiedrība VNM ir iespeja sakopt rokas.. pat tīri nomazgatas un apgriesti īsi naziņi var būt skaisti..
P.S. varu spriest, jo man ir šāds līdzīgs darbs!