Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Saki - jā - augstpapēžu kurpēm

Saki - jā - augstpapēžu kurpēm
Cristian Dior kurpes
Publicitātes foto

Nost ar arhaiskiem uzskatiem, ka augstpapēžu kurpes bojā stāju un veicina saslimšanu ar osteohondrozi. Tieši otrādi, daudz kaitīgāki muguras skriemeļiem ir apavi ar zemu un plakanu zoli.

Mūsdienu apavu ražotāji ir tā progresējuši, ka augstpapēžu kurpēs varat pat dejot un skriet. Paskatieties uz dejotājām un dziedātājām; cik iznesīgas un slaidas viņas izskatās uz skatuves. Pat cirka mākslinieces izpilda sarežģītus vingrojumus augstpapēžu kurpēs.

Tu taču arī vēlies būt slaida, ar skaistām kājām, lai vīrieši nevarētu vienaldzīgi tev paiet garām. Pastaigāties augstpapēžu kurpēs ir gandrīz tas pats, kā bez vārdiem pateikt: „Seko man!”Ja vēlies pārsteigt savu vīrieti, uzvelc melnas augstpapēžu kurpes ar siksniņu ap potīti un minisvārkus. Tu izskatīsies tik erotiski, jutekliski un efektīgi, ka tavs vīrietis izpildīs jebkuru tavu vēlmi.

Augstpapēžu apavi vizuāli padara tavu augumu garāku, liek tev izskatīties slaidākai un, ja esi augumā virs 1,70 m, pat līdzināties modelei. Tie izceļ potītes, un apakšstilbu muskuļus padara slaidākus.

Augstpapēžu kurpēs tu patiešām esi sieviete. Apģērbs šo funkciju tā īsti neveic līdz galam, toties papēži gan. Ja vēlies ar savu vīrieti dzīvot kā labi draugi, tad uzvelc džinsus un kediņas, bet, ja gribi būt „liktenīgā sieviete”, tad velc kurpes ar augstiem papēžiem.

Pie tam no augšas pasaule izskatās skaistāka. Un papēdīši rada tik jaukas skaņas – klik-klik-klik. Ritms rada drošības sajūtu un pašpārliecinātību.

Galu galā staigāt kurpēs ar augstiem papēžiem ir veselīgi.

Ja neesat nekad valkājusi augstpapēžu kurpes, tad pēdējais laiks tās iegādāties. Uzvelciet savas jaunās kurpes, un jūs sajutīsieties kā eņģelis, kas visiem patīk.

Šogad modē augsti, bet noturīgi papēži. Akcents tiek likts uz augstpapēžu kurpēm ar siksniņu un kurpēm ar slēpto platformu. Krāsu gamma ļoti dažāda – gan atturīgi toņi, gan - spilgti, gan - vienkrāsaini , gan rakstaini un puķaini.

     [+] [-]

, 2010-04-02 23:59, pirms 14 gadiem
Jā, nesen lasīju rakstu, kur bija stāstīts, cik kaitīgi ir stilīgie ugg zābaciņi, kuriem vispār nav papēža.

     [+] [-]

, 2010-04-12 19:58, pirms 14 gadiem
Ja apavi ir kvalitatīvi, tad augstpapēžu kurpes ir ļoti ērti valkāt un platforma šajā gadījumā ir labs risinājums, jo tā ļauj papēžiem izskatīties garākiem.