Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:16, Did:0, useCase: 3


Pavasaris tuvojas. Vai Tu jau esi atradis siltumnīcu?

Redakcija
Redakcija

Ikviens sapņo par lietderīgu zemes platības izmantošanu savā dārza mājā, kas ļautu priecēt sevi un radiniekus ar veselīgiem, pašu audzētiem augļiem un dārzeņiem. Lai veiksmīgi audzētu lielāko daļu stādu un augu, tie ir savlaicīgi un pareizi jākultivē.

Raksts tapis sadarbībā ar, lielāko Baltijā, nojumju un siltumnīcu tirgotāju “AVERTO”.

Uzņēmums “Averto” (www.averto.lv) piedāvā Jums iegādāties gan plēves, gan polikarbonata siltumnīcu, sākot no 2x3m līdz pat 4x10m. Uzņēmums ir viens no kvalitatīvākajiem dažādu veidu ilgmūžīgu siltumnīcu ražotājiem no augstvērtīgiem un videi draudzīgiem materiāliem

Mūsdienu dārzkopībā siltumnīcām ir milzīga loma. Siltumnīcas pasargā augsni no sasalšanas, ļauj audzēt augus un dārzeņus visa gada garumā. Pareizi ierīkota siltumnīca pilnībā atbilst agrotehniskajām prasībām, kas attiecas uz dažāda veida augu audzēšanu. Pietam, uzbūvēt siltumnīcu var ar savām rokām, kā rezultātā Jums būs iespēja būtiski ietaupīt.

Katrai konstrukcijai ir jāatbilst konkrētam augam, kam tā ir paredzēta. Tieši tāpēc ir dažāda veida siltumnīcas. Katras siltumnīcas veids atšķiras pēc funkcionālām īpašībām, materiāliem un iespējām. Pārsvarā visas siltumnīcas ir veidotas no karkasa un caurspīdīga materiāla. Nopietnākas siltumnīcas ir aprīkotas ar pamatiem, karkasu un jumta segumu. Jebkurā gadījumā, vispirms ir jānoskaidro siltumnīcas mērķis un pēc tam jāizvēlas materiāli.

Jebkurai siltumnīcai ir jāatrod īpaši piemērota vieta. Siltumnīca ir jāierīko labi apgaismotā, no ziemeļu vējiem pasargāta vietā, kur augsne spēj novadīt ūdeņus, palīdzot audzēt un kultivēt augus. Siltumnīcai ir jābūt maksimāli ērti iekārtotai, lai cilvēkam tajā būtu ērti atrasties. Konstrukcija nedrīkst atrasties ēnainā vietā - liels saules gaismas apjoms palīdzēs augiem augt ātrāk.

Pēc tam, kad siltumnīcas vieta ir atrasta, ir jānosaka siltumnīcas kalpošanas mūža ilgums. Ja nākamgad neplānojat izmantot siltumnīcu, tad nav vērts tērēt lielas naudas summas, lai iegādātos ilgtermiņa siltumnīcu, Jums pietiks ar viengadīgu konstrukciju. Ja augus un dārzeņus plānojat audzēt ilgāk, tad Jums būs nepieciešama nopietnāka siltumnīcas konstrukcija.

No jaunas siltumnīcas dārzā Jūs šķir vien daži vienkārši soļi. Brauciet ciemos vai zvaniet un par visu pārējo parūpēsies uzņēmums "Averto". www.averto.lv

Raksts tapis sadarbībā ar, lielāko Baltijā, nojumju un siltumnīcu tirgotāju “AVERTO”.