Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Paceļamie garāžas vārti – funkcionāli un estētiski

Redakcija
Redakcija

zvēloties garāžas vārtus, vērts pievērst uzmanību ne tikai to izskatam, bet arī praktiskumam. Par laimi, paceļamie vārti, ir ne tikai estētiski, bet arī funkcionāli. Tie lieliski parūpējas par garāžā esošo mantu drošību, ir viegli lietojami un kalpo kā vizuāli pievilcīgs īpašuma kopējās arhitektūras papildinājums. Vairāk par to, kāpēc dot priekšroku tieši paceļamajiem vārtiem un kur tos iegādāties, lasiet tālāk rakstā.

Kāpēc izvēlēties paceļamos vārtus?

Domājot par garāžas vārtiem, parasti saimnieku izvēle krīt starp veramiem un paceļamiem vārtiem. Mūsdienās arvien biežāk priekšroka tiek dota tieši paceļamiem garāžas vārtiem, jo tie nodrošina vairākas būtiskas priekšrocības.

Iespēja ietaupīt vietu garāžas priekšā

Paceļamiem vārtiem nav nepieciešama vēršanās zona garāžas priekšā, līdz ar to, tie sniedz iespēju pilnībā izmantot pagalma teritoriju. Vārti paceļas pie garāžas griestiem un nekādā veidā netraucē. Tas nozīmē, ka arī automašīnu garāžas iebrauktuvē ir iespējams novietot maksimāli tuvu vārtiem. Tāpat paceļamo vārtu vēršanās sistēma ir noderīga ziemā, jo, lai atvērtu garāžas vārtus, nav nepieciešams vēršanās zonu pilnībā atbrīvot no sniega.

Pielāgojami gandrīz jebkura platuma garāžas iebrauktuvei
Atšķirībā no veramajiem vārtiem, paceļos vārtus ir iespējams viegli pielāgot jebkura platuma garāžas iebrauktuvei. Turklāt, tos ir iespējams uzstādīt telpās ar augstiem griestiem, jo atvērtā stāvoklī tie novietojas maksimālu tuvu griestiem, tādejādi pilnvērtīgi izmantojot telpas lietderīgo tilpumu.

Iespējams aprīkot ar vārtu automātiku

Viena no galvenajām paceļamo vārtu priekšrocībām, ir iespēja tos aprīkot ar automātisko vēršanās sistēmu, kas rada ērtības, ietaupa laikuun būtiski atvieglo vārtu lietošanu. Izvēloties kādu no vārtu kontroles mehānismiem, piemēram, bezkontakta kodu karti, mobilo aplikāciju, tālvadības pulti un citus, iespējams ērti un vienkārši iekļūt garāžā pat neizkāpjot no automašīnas.

Pieejami dažādās dizaina variācijās

Paceļamie vārti lieliski iederas gan agrāko laiku būvēs, gad mūsdienīgos īpašumos, izvēloties atbilstošu paneļu dizainu. Tie ir pieejami dažādās krāsu variācijās, tāpēc ikvienam ir iespēja atrast savai gaumei un īpašuma kopējam tēlam piemērotāko risinājumu.

“RIPO International” – pieredzējis vārtu ražotājs

Paceļamie vārti ir pieejami pašmāju ražotāja “RIPO International” produktu klāstā. Uzņēmums ir viens no augstas kvalitātes vārtu ražotājiem, kas klientu uzticību guvis ne tikai vietējā, bet arī eksporta tirgū. “RIPO International” visi paceļamie vārti tiek izgatavoti individuāli = pielāgojot konkrētās garāžas vai citas ēkas specifikai un saimnieka vajadzībām. Vārtu konstrukcijas ir izgatavotas no kvalitatīviem, metāla paneļiem ar siltumizolējošu pildījumu. Paceļamo vārtu dizains ir mūsdienīgs un harmonisks, un, pateicoties neredzamam paneļu savienojumam, īpašuma arhitektūrai piešķir elegantu tēlu. Tie ir pieejami brūnā, baltā, sudraba un antracīta krāsā, kā arī zelta ozola, tumša ozola vai mahagonija koka imitācijā.

Kāpēc pasūtīt paceļamos vārtus pie “RIPO International”

“RIPO International” ir uzņēmums, kas vārtu ražošanas nozarē darbojas jau 30 gadus. Laika gaitā tas no maza ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par eksportējošu un starptautiski atpazīstamu ražotāju. Turklāt, pilnveidojot savus produktus un veidojot sadarbības ar uzticamiem partneriem, tas klientiem spēj piedāvāt kvalitatīvus un drošus produktus par konkurētspējīgām cenām. “RIPO International” rūpējas par individuālu pieeju katram klientam un vienmēr garantē augstākās kvalitātes pakalpojumus.

Vairāk par “RIPO International” vārtiem varat uzzināt ražotāja mājaslapā ripointernational.lv.