Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 10. aprīlis – Anita, Anitra, Annika, Zīle

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Anita, Anitra, Annika, Zīle. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Anita

No Anitas staro gaišums, kas līdzīgs rīta ausmai un pirmajiem saules stariem. Viņa ir dedzīga, aktīva, enerģiska un tajā pat laikā maiga un mīļa. Mēdz pastrādāt dažādus jokus, ir azartiska un intriģējoši noslēpumaina, taču nepiedod pāridarījumus un var arī sāpīgi atmaksāt par tiem. Nepakļāvīga, nevienu neklausa un neņem vērā pat viedus padomus. Mīl pastrīdēties, bet, ja grib, visu var nokārtot mierīgā ceļā, pielietojot savu sievišķo šarmu un viltību. Apveltīta gandrīz vai ar gaišreģa spējām.

Anitai likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedaoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīga, kritiska un saspringta, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimusi.

Anitra

Anitra ir ļoti sabiedriska, jautra un dzīvespriecīga personība, kas uz dzīvi raugās pozitīvi un iedvesmojoši. Viegli iepazīstas un labi saprotas ar citiem, mīl parunāties un iepazīt dzīvi visās tās izpausmēs. Mērķtiecīga un nemēdz atkāpties no iecerētā. Prot domāt plašos mērogos un kategorijās. Nav sīkumaina, spēj pielāgoties un just līdzi. Augstu vērtē stabilitāti gan personīgajā, gan darba dzīvē. Romantiķe, kas mīl pasapņot, taču dara to saprāta robežās.

Anitrai likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu īpašā misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Annika

Annika ir spoža un netriviāla personība, kas jau kopš dzimšanas apveltīta ar radošu talantu, un tas izpaužas jau agrā bērnībā. Viņa ir ļoti aktīva, jūtīga, taču praktiski neuzvarama. Vienmēr meklē kā izpausties vai palašināt savu redzesloku. Annikai piemīt savdabīga elegance, organizētība, kārtības mīlestība un dāsnums. It visā viņai ir savs viedoklis un redzējums, kas nekādā gadījumā netiek mainīts, pat ja to vēlas viņai tuvi cilvēki. Tomēr ar viņiem Annika ir ļoti mīļa, jo ģimene viņai nozīmē ļoti daudz.

Annikai likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Zīle

Zīle ir ļoti azartisks cilvēks un dzīvo pēc principa: visu vai neko! 'Vienādu nozīmi piešķit gan materiālajai, gan garīgajai pasaulei. Parasti dzīvē viņu pavada veiksme un izdošanās visās lietās, pie kurām Zīle ķeras klāt ar nopietnību. Viņa ir godīga, labsirdīga, patīk cilvēkiem un prot tos gudri vadīt sev vēlamjā virzienā. Reizēm mēdz rīkoties pārgalvīgi, taču iedzimtā intuīcija un tālredzība parasti paglābj Zīli no lieliem zaudējumiem un ievērojamām neveiksmēm.

Zīlei likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.