Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:437, Did:0, useCase: 3


Mazliet par dziedināšanos. 2.daļa

Redakcija
Redakcija

Mazliet par dziedināšanos. 2.daļa
Ahillejs un Hīrons: skolnieks un viņa skolotājs

Turpināsim iesākto Visaptverošās Dziedināšanās tēmu ar Hīrona piemēru. Manuprāt, stāsti ar arhetipisku pieskaņu šobrīd atveras jaunā spēkā un ir būtisks puzzles gabaliņš laikā, kad mums nepieciešams noticēt savas cilvēciskās evolūcijas nākamajai pakāpei -dievišķumam un savas patiesās būtības milzīgajam mērogam.

Būdams kentaurs (zirga+cilvēka veidolā, ak, ja tā var teikt par dieva dēlu!), Hīrons, atšķirībā no "parastiem" kentauriem -primitīviem, dzīvnieciskiem - bija citāds: izglītots un ne velti visu lielo grieķu varoņu skolotājs, cienīts pareģis. Ievainots viņš bija jau no mazotnes, piedzimstot dieva Kronosa (Saturna) un nimfas Filirijas sakara rezultātā (atsevišķs stāsts par izvarošanu) un mātes pamests uzreiz pēc nākšanās pasaulē. Vēlāk gan ticis pāri šīm bērnības traumām ar spēka un skaistuma dieva Apollona palīdzību, kurš viņu pieņemtais kā dēlu un izglītoja mākslās un zināšanās.

Bet stāsts turpinās, jo Hīronu dēvē par divreiz ievainoto: otrreiz netīšām ar saindētu bultu viņu ievainoja paša skolnieks Herkuless. Taču Hīrons bija nemirstīgais -kā nekā dievs -un nevarēja ne nomirt, ne dzīvot! ( skat.1.daļu) Pēc tam, kad 9 dienas viņš bija pavadījis pazemē –Plūtona valstībā ( pēc Prometeja brīvprātīgas nomainīšanas pie klints) –Nāves un Transformācijas vietā, Zevs tomēr nolēma atgriezt viņu atpakaļ: ne tikai virszemē, bet vēl augstāk. Par Hīrona mājvietu nu kļuva Centuriona zvaigznājs debesīs…..Ieelpojam, izelpojam šajā vietā un atļaujam Hīrona stāstam sniegt atbalstu visām tām jomām mūsu dzīvēs, kurās nepieciešama ļaušanās, transformācija, dziedināšana. Tātad drosme. Atceramies viņa lielo ļaušanos savās milzīgajās sāpēs no pašas dzimšanas –māte viņu nepieņēma, jo Hīrons bija neglīts, līdz pat brīdim, kad visu godāts un daudziem palīdzējis, saņēma nākamo izaicinājumu, kas soli pa solim veda viņu pretim sava dievišķā potenciāla augstākai izpausmei.

Kad bija notikusi dziedināšana? Brīdī, kad Hīrons pētīja katru augu, minerālu, parādību, meklējot zāles sev, bet īstenībā dziedinot visus citus?! (Jo pārējiem jau Hīrona atklājumi līdzēja, tik viņam pašam ne!) Tad, kad upurējās un stājās Prometeja vietā? Kad varēja nokāpt pazemē? Bet arī tur taču nekas nebeidzās…Un tomēr -nebūdams Pazemē, viņš nekad nebūtu nokļuvis tur, kur ir šobrīd…Ne tikai debesīs, bet mūsu dzīvēs kā visu okulto prakšu tēvs un katra personīgajā kā augšāmcelšanās piemērs ( jā, šobrīd tas tiek piedāvāts -turklāt vairākos posmos, viens tāds -kāda kārtējais, kādam pirmais -bija ap 2016. gada ziemas/pavasari maiņu.)

Hīrona stāsts ir patiesi varens un ļoti noderīgs ikvienam dziedināšanas aspektam –vai tas būtu fiziskās veselības, attiecību vai citā jomā. Trauma -emocionālā, fiziskā -ko esam ieguvuši no vecākiem bērnībā un kāda sev tuva un uzticama cilvēka vēlāk. Ja konsultēsies ar astrologu, noteikti izvaicā, kurā mājā&zvaigznājā jeb kurā dzīves jomā ir tavs personīgais Hīrons!

Un tieši tas- tavs vislielākais ievainojums tev piedāvā kļūt par šīs jomas MEISTARU!

Savukārt, kā minēju 1.daļā – šobrīd kolektīvajā laukā vairākus gadus tas atrodas pozīcijā, kurā runa ir par to, ka mēs dziedinām visu, visu, visu –Zivis kā nekā! Jāsakārto aizejošais Zivs laikmets, ikviens mūsu dzīves aspekts. Vienlaicīgi šādi iegūstam atbildi uz jautājumu, kas ir mūsu dzīves uzdevums. Tik daudzus tas nodarbina, tik daudziem vaicājam padomu. Atļaušos iedot šādu – tas, kas ir visgrūtākais, tas, kas ir tavs grābeklis – tas arī ir tavs uzdevums, misija vai kāds vēl cēlāks vārds, ja vēlies. No milzīgā enerģijas &apziņas avota esam nākuši uz dualitāti iegūt dualitātes pieredzi. Lai saprastu, kas ir mīlestība –nokļūstam vietās un situācijās, kur tādas nav ( izmantojot 3D terminoloģiju), lai iemācītos uzticēties sev, saskaramies ar notikumiem, kad tiekam nonievāti, lai kļūtu par labiem ārstiem –nereti tiekam aši novesti līdz kliņķim utt. Mēs esam nākuši ar dualitātes -pretstatu principiem -iegūt zināšanas par to, kas esam patiesībā.

Ierosinu mājas darbu: uzraksti īsu savu galveno problēmu. Tā var būt viena dominējoša, kas kā pavediens stiepjas cauri visai tavai dzīvei. Tās var būt citas –tās, kas aktuālas tieši šobrīd. Pameditē, padomā, varbūt uzraksti, kādas iespējas tev tā devusi, kā tādā veidā iegūtās zināšanas vari izmantot maksimāli. Sajūti, ka esi dziedinājis ne tikai sevi, bet iepriekšējās dzīves, dzimtas problēmas un šī izdziedinātā enerģija atbrīvo visu kopējo lauku no daudzu gadsimtu ievainojumiem: tie bija arī mūsu šūnu un enerģijas lauka atmiņā.

BAIBA KRANĀTE Uruyoga/Gaismas jogas izveidotāja, pasniedzēja
www.yogalifeart.lv