Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:437, Did:0, useCase: 3


Jogas nometne “Atver savu radošumu dabas pilnbriedā“ SPA viesnīcā EZERI no 17-19.06.2016

Redakcija
Redakcija

Laiks līdz Jāņiem ir dabas pilnbrieda laiks, tāpēc enerģētiski visspēcīgākais. Šajā laikā daba visā pilnībā dāvā mums pašu labāko: smaržas, krāsas un milzīgu plaukuma enerģiju, kuru mums tikai jāiemācās paņemt .
Mēs dzīvojam ļoti mainīgā un trauksmainā laikmetā, kur katra diena ir piepildīta ar steigu, stresu un neskaitāmu lēmumu pieņemšanu, kas ikvienu no mums iztukšo un nogurdina. Diemžēl tādas ir šī laika īpatnības, taču tās nenāk par labu mūsu veselībai. Un ir tikai viens veids, kā atjaunot spēkus un uzlādēt savu ķermeni, prātu un dvēseli ar enerģiju- doties pie dabas un caur dažādiem rituāliem iemantot mieru un harmoniju . Vislabāk to, protams, darīt pieredzējušu speciālistu vadībā, kuri jūs gaidīs no no 17-19.jūnijam gleznainajā SPA viesnīcā EZERI, kur šajā laikā norisināsies JOGAS nometne “Atver savu radošumu dabas pilnbriedā“.

Kas tevi sagaida nometnē

1. Uruyoga (Gaismas joga) izveidotāja un jogas pasniedzēja Baiba Kranāte mācīs, kā pareizi kustēties, lai padarītu savu ķermeni lunkanu un paklausīgu, kā arī dalīsies savās zināšanās par sievietes fizioloģiju u.c.

2. Pieredzējusī pirtniece Eva iemācīs pareizu pirts rituālu, kas sakārtos ķermeni un garu, kā arī iepriecinās Dvēseli, liekot tai burtiski lidot. Tu uzzināsi, kā sasiet savu enerģijas pirts slotiņu, kuru pēc tam varēsi izmantot pēršanai.

3. Meitenes no “ Rūtas groza “ parādīs, kā ikdienā gatavot veselīgus zaļos kokteiļus un smūtijus, kas ļaus tev papildināt savu ēdienkarti ar zaļajiem vitamīniem .

4. Visu nometnes laiku dalībnieki baudīs uztura speciālistes Dzintras Kohtas ēdienus, kuru gatavošanā tiks izmantoti Latvijas sezonas dārzeņi un zaļumi. Turklāt Dzintra pastāstīs, kā katram pašam pareizi regulēt savu ēdienkarti un kādi produkti tajā iekļaujami.

5. Tev būs iespēja tikties arī ar numerologu un izveidot savu dzīves karti, kas ļaus labāk saprast pašam sevi un izdarīt pareizos lēmumus.

6. Kopīga vakarēšana un individuālas sarunas ar pasniedzējiem

7. Nakšņošana komfortablās SPA viesnīcas EZERI istabiņās, kā arī pelde baseinos un pirts prieku baudīšana.

Daudzas veselības problēmas mēs varam atrisināt mainot savu rīcību, domāšanu vai dzerot pareizās zāļu tējas. Vislabākais laiks to lasīšanai ir pirms Jāņiem, tāpēc kopā salasīsim sev ziemas devu un pie reizes izveidosim katra sev lauku ziedu pušķi, kā dāvanu par sevis iepazīšanu un iemīlešanu .

Mēs vēlamies, lai Jūs izrautos no ikdienas, atpūstos lauku klusumā un gūtu jaunu enerģijas un mīlestības spēku savas radošās dzirksts atrašanai .

Tiekamies nometnē !

Ar prieku atbildēsim uz visiem jautājumiem: info@hotelezeri.lv, 67973009.