Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Kāda enerģija piemīt 2022. Ūdens Tīģera gadam?

Redakcija
Redakcija

Tīģera gada sākums bija 1. februārī, plkst. 7:46 no rīta pēc Rīgas laika. Šim gadam piemitīs vīrišķā jeb jan enerģija. Tātad gaidāms aktīvs gads.

Kāda tad enerģija piemīt šim Ūdens tīģera gadam? Kāpēc tas tiek dēvēts par melno tīģeri?

Tas ir saistīts ar stihiju, kura saistīta ar konkrēto gadu . Austrumu tautām ūdens stihijai atbilst melnā krāsa, nevis zilā, kā to varētu skaidrot rietumu astroloģijā. Katrus divus gadus pēc kārtas 5 stihijas nomaina cita citu. 2 gadus valda ūdens, nākamos divus koks, nākamos divus uguns, nākamos divus gaiss, nākamos divus metāls un tad atkal ūdens un tā tālāk. Tādejādi cilvēka dzimšanas gads, kas sakrīt ar viņa dzimšanas stihiju atkārtojas tikai reizi 60 gados. Šogad savu ūdens Tīģera gadu būs sagaidījuši tie, kas dzimuši 1962. gadā. Pēc austrumnieku domām Tīģeru gada cilvēkiem viņu gads varētu būt ļoti nozīmīgs, svarīgs. 12 gadu ciklā Tīģeris ir trešais, jo kā leģenda vēsta, trešais sasniedzis Dievu. Pirmā bijusi žurka, kas kopā ar Vērsi šķērsojusi upi, bet bijusi ieslēpusies Vērša ausī. Kad abi nonākuši pie Dieva, tā ātri izlekusi no Vērša auss un nostājusies Dieva priekšā kā pirmā. Tad nu 12 gadu ciklā Žurka tikusi pie goda būt pirmajai. Vērsis ieņēmis 2. vietu. Kā trešais ieradies Tīģeris. Tad nu varam uzskatīt, ka nākamo gadu būsim jau 3. klasē! Vēl daudz jāmācās! Tīģeris austrumos tiek dievināts. Tam tiek piedēvētas pat pārdabiskas spējas. Tīģeriem tiek veltīti svētki, dejas. Tas tiek pielūgts un apbrīnots.

Daudz var lasīt par lēcienu, kas būtu veicams Tīģera gadā. Tomēr viss nav tik vienkārši. Tīģeris lec tikai tad, kad zina, ka nekļūdīsies. Lieki neriskēs. Svarīgās par lēcienu ir laiks, kas bijis pirms šī nozīmīgā notikuma. Tāpēc nākamgad lielāku nozīmi jāvelta sagatavošanās procesam, nekā pašam notikumam. Tas skaidrojams ar Tīģera nopietno attieksmi pret iesildīšanos, izstaipīšanos, fizisku un emocionālu noskaņošanos.

Jā, un gada devīze skanot šādi: „Drosme bez piesardzības ir neprāts!” Diezgan atbilstoši notikumiem pasaulē, vai ne?

Un vēl viena norāde - Tīģerim patīk zināt, mācīties! Kas gan par līderi bez zināšanām?!

Lai tad arī mums visiem neizsīkstoša zināšanu kāre Tīģera gadā!

Materiāls no: https://www.astro-centrs.lv/

Lai pieteiktos personīgām konsultācijām pie atroloģes Ilzes Reihas, zvaniet 22027839 . Vairāk informācijas Astrocentrs lapā