Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:337, Did:0, useCase: 3


Liepājas teātris uzsācis abonementu tirdzniecību 113. sezonai

Redakcija
Redakcija

Liepājas teātrī uzsākta abonementu tirdzniecība uz 113. sezonas izrādēm. Abonements ir vienota teātra biļete, kas dod iespēju noskatīties piecus jauniestudējumus par četru izrāžu biļešu cenu. Pirmo reizi jaunajā sezonā teātris abonementa īpašniekus gaidīs jau uz sezonas atklāšanas iestudējumu “Purva bridējs ugunī”, kas pirmizrādi piedzīvos 7. septembrī. Mūziklu, kuru sarakstījis komponists Kārlis Lācis, pēc Rūdolfa Blaumaņa darbu motīviem iestudēs režisors Regnārs Vaivars, kurš pats ir arī libreta autors.

Abonementā iekļauti vēl 4 jauniestudējumi:

“Runā, Šekspīr!” - pēc Viljama Šekspīra darbu motīviem, ar kuru Liepājas teātrī debitēs režisors Elmārs Seņkovs, pirmizrāde 2019. gada novembrī;
P. Dženovēzes “Pilnīgi svešinieki”, ar kuru Liepājas teātrī pēc ilgu gadu pārtraukuma atgriezīsies režisors Rolands Atkočūns, pirmizrāde 2020. gada februārī;
M. Ļermontova “Dēmons”, režisors Viesturs Meikšāns, pirmizrāde 2020. gada martā;
F. Bruknera “Jaunības sāpes”, režisore Māra Ķimele, pirmizrāde 2020. gada maijā, kas būs arī 113. sezonas pēdējais jauniestudējums.

Abonementa cenas ir no 38 līdz 70 eiro, tos iespējams apmainīt līdz 7. augustam, savukārt jaunu abonementu tirdzniecība turpināsies līdz 18. augustam.
Skolēniem, studentiem, pensionāriem un I/II grupas invalīdiem un viņu asistentiem atlaide 10%. Iespējams iegādāties 1. abonementu (1. pirmizrāde sestdienā), 2. abonementu (2. pirmizrāde svētdienā) un 3. abonementu (3. pirmizrāde, kura līdz šim notika otrdienās, nākamajā sezonā plānota piektdienās).
Abonementu īpašnieks ne tikai iegūst iespēju pirmais noskatīties jauniestudējumus, sēžot sevis izvēlētajā un viņam ik reizi rezervētajā vietā, bet arī 15% atlaidi uz teātra Ziemassvētku koncertu un izrādēm, kas nav iekļautas abonementā (pirkuma ierobežojums ir 2 biļetes).

Izrāžu nosaukumi un pirmizrāžu datumi var mainīties. Sekojiet līdzi informācijai Liepājas teātra repertuāra bukletos un teātra kasēs.