Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Mēs esam nemirstīgi: jauna grāmata atklāj pēcnāves dzīves noslēpumus

Redakcija
Redakcija

Tikko latviešu lasītājus sasniedzis jauns, intriģējošs izdevums – slavenā amerikāņu ekstrasensa Meta Freizera grāmata “Mēs esam nemirstīgi: Pēcnāves dzīves noslēpumi”. Tā izdota apgādā “Zvaigzne ABC” un jau pieejams grāmatnīcās.

Vai jūs jebkad esat domājuši, kas notiek ar mūsu dvēselēm pēc nāves? Vai mēs turpinām pastāvēt kaut kur citur? Vai mēs varam sazināties ar saviem aizgājējiem? Vai mums ir sargeņģeļi un dvēseļu radinieki? Ja jums ir šie un citi jautājumi par pēcnāves dzīvi, tad “Mēs esam nemirstīgi” ir grāmata, kas apmierinās jūsu ziņkāri un sniegs daudzas atbildes.
Mets Freizers dalās ar zināšanām un pieredzi, palīdzot cilvēkiem izprast noslēpumus, kas slēpjas aiz nāves robežām. Autors atklāj, ka mūsu dvēseles ir nemirstīgas un mums ir iespēja satikties ar aizgājējiem, sargeņģeļiem un dvēseļu radiniekiem.

Freizers savā grāmatā apskata sērojošo tuvinieku visbiežāk uzdotos jautājumus un atbild uz tiem. Šīs atbildes mierina un iepriecina, ļaujot izprast nelielu daļiņu neizzināmā – dzīves pēc dzīves.

Grāmatu “Mēs esam nemirstīgi” atzinīgi novērtē slavenības un recenzenti. Glorija Estefana, dziedātāja un aktrise, saka: “Mets Freizers iedvesmo, sniedzot mierinošu pārliecību, ka “Mēs esam nemirstīgi”. Izlasot šo grāmatu jūs jutīsieties daudz labāk – neatkarīgi no ticības.” Dženija Makartija, aktrise un modele, secina: “Skumju asaras Mets spēj pārvērst par prieka asarām. Šī grāmata ir kā privāts seanss pie medija.” Karamo Brauns, amerikāņu TV zvaigzne, norāda: “Mets dziedina pasauli un palīdz iegūt skaidrību par dzīvi šeit, ļaujot uz to palūkoties no “viņas puses”.”

Mets Freizers ir viens no vadošajiem ekstrasensiem un medijiem pasaulē, kurš redz mirušos garus un uztver viņu vēstījumus. Viņš ir pazīstams ar spēju sniegt mierinājumu un cerību tiem, kas zaudējuši savus mīļos. Freizers ir uzstājies daudzos televīzijas šovos, radio raidījumos un žurnālos, tostarp “The Doctors”, “Today Show”, “Fox News”, “People” un “Cosmopolitan”, un ir vairāku bestselleru autors. Par Meta neparastajām spējām ir pārliecinājušies miljoniem cilvēku visā pasaulē.

No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.
Grāmata pieejama arī elektroniskā formātā.