Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: „Nesalauztais”. Sporta leģendas dalās veiksmes stāstos par drosmi un nepakļāvību

Redakcija
Redakcija
5. augustā, Olimpisko spēļu atklāšanas dienā Rio, arī apgādam „Jumava” bija svētki, proti, „Jumavas” grāmatnīcā, Dzirnavu ielā 73 sportiskā gaisotnē tika prezentēta Loras Hillenbrendas grāmata „Nesalauztais”.

Grāmata vēsta par 20. gadsimta baisajiem kūleņiem, kuros sadragāti neskaitāmi likteņi. “Nesalauztais” apstiprina arī cilvēka spēju izdzīvot, neraugoties uz to, ka vēsture aizliek priekšā kāju sapnim par uzvaru olimpiskajās spēlēs, bet skrējienu stadionā iemaina pret pazemojumiem karagūstekņu nometnēs Japānā. Šis dokumentālais stāsts apliecina — reālā dzīve reizēm apmet tādus līkločus, kādus grūti atrast pat romānos. Tā ir smaga un nopietna lasāmviela un vienlaikus arī apliecinājums spējai izdzīvot.

Grāmatas atvēršanas svētku laikā notika olimpisko klašu tikšanās ar olimpiešiem Ivanu Klementjevu, Cēzaru Ozeru, Igoru Miglinieku, Raimondu Dombrovski, kā arī Latvijas basketbola leģendu Kārli Strēli, Vieglatlētikas federācijas vadītāju Gunti Zālīti, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Igo Japiņu, Bobsleja federācijas vadības pārstāvis Zinti Ekmani un Volejbola federācijas pārstāvi Gundegu Drēsku.

Latvijas mākslas un kultūras portāls KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu grāmatas atvēršanas svētkos.
Vērtējums: +2