Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Numeroloģija – sena un aizraujoša

Redakcija
Redakcija

Uzziniet, ko par jūsu dzīvi saka skaitļi! Rozmarijas Templtones grāmata “Numeroloģija” ir gan izklaidējoša, gan pārdomas rosinoša. Ar to var pavadīt ilgu laiku – skaitot, rēķinot, salīdzinot.

Skaitļi ir pastāvīgi. Un tieši tāpēc, ka nemainās, tajos ir patiesība. Vai zinājāt, ka skaitļos var izteikt visu – kā kosmosu, tā nezāles? Pirmais to aptvēra Pitagors (grieķu matemātiķis un filozofs). Taču viņš arī saprata, ka visam, pat skaitļiem, ir arī otra – maģiskā – puse, un attīstīja šo teoriju, apvienojot senas matemātiskās sistēmas ar zināšanām par cilvēka dabu.

Šī teorija ir pamatā arī Rozmarijas Templtones grāmatai “Numeroloģija. Skaitļi un to ietekme”. Viņa numeroloģiju un Pitagora mācību sāka apgūt jau 17 gadu vecumā. Rozmarija Templtone grāmatā izklāsta numeroloģijas pamatus, kuri noderēs gan iesācējiem, gan zinātājiem. Sekojot skaidri saprotamām pamācībām, katrs spēs aprēķināt un izskaidrot savu vai cita cilvēka noteicošo, dienas, likteņa un personīgo gada skaitli. Lasītājs apgūs prasmi zīmēt un analizēt dzimšanas datuma un vārda matricas, vektorus un piramīdas, kas attēlo mūža laikā gaidāmās virsotnes un kritumus. Grāmatā sniegti daudzi piemēri, kuri liecina par skaitļu ietekmi uz slavenu cilvēku dzīvi. “Lai jums patīk grāmata un iepazīšanās ar numeroloģiju, jo šīs pozitīvās zināšanas jūs nekad nepievils,” saka Rozmarija Templtone.

Numeroloģija parāda mūsu spēku un izaicinājumus. Tā palīdz brīžos, kad nākas izdarīt būtiskas izvēles. Izmantojot numeroloģiju, iespējams noteikt savas pozitīvās un uzlabojamās rakstura iezīmes un harmoniskāk mijiedarboties ar citiem cilvēkiem. Ar numeroloģijas palīdzību vecāki var labāk izprast un veidot uzticības pilnas attiecības ar bērniem. Numeroloģiju var pielietot arī darbavietās, veicinot sapratni kolēģu starpā un radot patīkamāku darba vidi kopumā.
Ja dzīves laikā nākas mainīt uzvārdu, ieteicams numeroloģiski pārbaudīt, kā jaunais uzvārds sader ar vārdu. Atcerieties, ka jaunā uzvārda vibrācijas sāk izpausties tikai trīs līdz sešus mēnešus vēlāk! Numeroloģija ir maģiska, un, izprotot tās pamatprincipus, varam iegūt ļoti svarīgu un praktiski izmantojamu instrumentu. Latviešu izdevumam ir pievienota autores speciāli sastādīta tabula ar latviešu burtiem, lai padarītu iespējamu latviešu vārdu analīzi.

Lilija Aleksejeva, latviešu numeroloģe: “Šī grāmata ir interesanta gan tiem, kas saistīti ar numeroloģijas zinātni, gan arī tiem, kas pirmo reizi par to dzird. Vieni varēs paplašināt savas profesionālās zināšanas šajā nozarē, bet otri – saprast, kāpēc dzīvē neiet tik gludi, kā gribētos, un kā ievirzīt dzīvi pozitīvākā gultnē. Pastrādājot ar šo grāmatu, rodas iespēja dzīves situācijas ieraudzīt citā leņķī un izgaismot šķietami nepārvaramas problēmas.”

Pieejama arī e-grāmata.