Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Obligātā lasāmviela ikvienam pārim!

Redakcija
Redakcija

– Tu vairs neesi tas cilvēks, kuru es apprecēju! Tu esi tā mainījies!
– Pati tu esi mainījusies!

Šos savstarpējos pārmetumus laulības konsultants Dr. Stīvens Kreigs ir dzirdējis neskaitāmas reizes. Bieži vien pāri maldīgi uzskata, ka no pārmaiņām par katru cenu jāizvairās, citādi attiecības ir apdraudētas. Taču patiesībā laulības nemēdz beigties ar šķiršanos tāpēc, ka kāds būtu mainījies. Gluži pretēji – nemainoties šķiršanās ir neizbēgama.

Dr. Kreigs iedala laulību sešos dažādos posmos. Ar dzīvesgudrību un labsirdīgu humoru viņš aplūko tradicionālos mītus un izaugsmes iespējas, kas raksturīgas katram posmam. Kad cilvēks satiek “otro pusīti” un izveido ģimeni, viss tikai sākas. Turpmākajos gados abiem:

• jāiemācās domāt un rīkoties kā vienotai komandai,

• jāpielāgojas vecāku lomai,

• jāspēj tikt galā ar bērniem-pusaudžiem,

• jārūpējas par vecākiem, kuri noveco,

• jāpārdzīvo tukšās ligzdas sindroms un visbeidzot –

• jāpieņem vecumdienas kā dabiska dzīves sastāvdaļa.

Grāmatas autors ir pārliecināts, ka laulības izdošanās nav atkarīga no “īstā cilvēka” atrašanas, bet gan no tā, vai vīrs un sieva laulības laikā spēj kļūt par īstajiem cilvēkiem.

Izmantojot Dr. Kreiga saskarsmes instrumentus, darāmo darbu sarakstus un pārmaiņas veicinošos uzdevumus, pāri uzzinās, kā mainīties, lai spētu balstīt viens otru visos dzīves posmos.

Grāmatā atradīsiet stratēģijas, padomus un “trikus”, kas māca ne vien, KĀ mainīties, bet arī KAD un KĀPĒC to darīt.

Lai kurā dzīves posmā jūs atrastos, grāmatā 6 vīri, kas būtu nepieciešami katrai sievai izklāstītie principi palīdzēs jums saglabāt mirdzumu acīs, paskatoties uz savu laulāto draugu.

Grāmatu izdevis Apgāds Zvaigzne ABC.