Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Korekcijas veļa, kas palīdz sievietei izveidot skaistu augumu

Apakšveļa ir viens no sievietes slepenajiem ieročiem. Kāpēc? Tāpēc, ka ar apakšveļu var panākt satriecošu pirmo iespaidu. Ar apakšveļu ir iespējams izcelt kādu konkrētu auguma vietu. Ar apakšveļas palīdzību ir iespējams slēpt kādu defektiņu. Jā, koriģējošā apakšveļa palīdz tūlītēji tikt pie slaida vēdera vai samazinātāka dupša… Bet, vai visi ir lietas kursā, ka ar apakšveļas palīdzību ir iespējams uzlabot veselību un veicināt svara samazināšanos?

Tas bija brīnums arī man. Es stāstu par ēšanu, fiziskajām aktivitātēm, motivāciju un vēl dažādām lietām, kas ir mūsu visu ikdiena, bet te, svara korekcijas jautājumos iepazīstos ar Agnesi, kas no veselīgās ēšanas un tievēšanas tēmas, nemanot pāriet pie apakšveļas tēmas. Sākumā nemēģināju iedziļināties, jo mani tas it kā nesaista, bet pāris frāzes mani tomēr uzrunā un es palūdzu mazliet vairāk informācijas.

Agnese enerģiski metas stāstīt: “Es esmu skeptiķe, tāpēc sākotnēji īpaši nevarēju noticēt dažādām brīnumu lietām. Par visu šo lietu man pastāstīja darba kolēģes, kuras bija bijušas uz prezentāciju. Viss, ko viņas stāstīja, izklausījās pārāk labi, lai būtu patiesība!” Agnese apklust, bet pēc mirkļa turpina. “Zini, tas bija kā tajās pārspīlētajās reklāmās, kad tev mēģina ko ieskaidrot! Nu, tāpēc mani tas neuzrunāja, bet pēc laiciņa pamanīju, ka viena no darba kolēģēm kļūst tāda kā vizuāli pievilcīgāka un pat īsti nav saprotams, kas ar viņu notiek! Kad pajautāju, viņa, atspēlējoties par manu sākotnējo skepsi, pateica, ka mani tas nemaz neinteresēs! Ziņķārība laikam nogalina!” Agnese sāk smieties, bet es tikai tagad secinu, ka mani šī ziņķāre ir paķērusi, tāpēc es mudinu Agnesi pievērsties stāstījumam. “Nu es protams izčīkstēju, lai man apstāsta, kas ar viņu noticis un viņa atgriezās pie šīs brīnumveļas tēmas. Es zināju, ka man šī prezentācija ir jāapmeklē, tāpēc noskaidroju laikus un devos izlūkos. Neslēpšu, ka tajā pašā dienā es šo veļu arī iegādājos! Un ziniet, esmu apmierināta! Nē, pat vairāk, esmu sajūsmā! Gribu atzīmēt vairākus aspektus, kas viesa uzticību šim produktam:

Labā pašsajūta, zinām tak, ka tas ceļ sievietes pašapziņu, stājas koriģēšana (gaita), pavisam noteikti rada pārliecību sev, ziniet, līdzīgi kā tad, kad iekāp augstpapēžu kurpēs! Tajā brīdī sieviete sajūtas pārliecinātāka par sevi un tāpat ir ar šo veļu – tu vienkārši kļūsti pārliecinātāka! Un vēl kas ir būtiski, veļas valkāšana ienes zināmas izmaiņas augumam, tas kļūst vizuāli slaidāks un ieņem sev vēlamās formas jau pašā sākumā un procesa gaitā svars tiešām zūd!”

Es sapratu, ka šī tēma prasās pēc pamatīgākas izpētes, tāpēc devos uz norādīto adresi un tikos ar šī uzņēmuma pārstāvjiem, lai iegūtu vairāk informācijas, lai aprunātos ar sievietēm, lai uzzinātu tik, cik nepieciešams labam rakstam! Te nu ir tas, ko es uzzināju!

You NeeD veļas īpašā vērtība – audums!

Audums, no kā izveidota YouNeeD koriģējošā veļa, piesūcināts ar alvejas ekstraktu un izveidota pamatojoties uz pēdējiem augsto tehnoloģiju sasniegumiem. Tas palīdzēja audumu attīrīt no cilvēka organismam kaitīgām vielām. Tādā veidā tika panākts alerģisko ādas reakciju profilaktiskas efekts. Audums kļuva vēl maigāks, kas uzlaboja ķermeņa ieskaušanu un sniedza ādai atveseļojošu iedarbību, padarot to maigu un svaigu.

Audums satur dabīgā zīda peptīdus, tādēļ apakšveļas audums ir gluds un maigs kā zīds. Tas ļoti labi darbojas sasaistē ar ādu, neizsaucot nekādus blakus efektus. Auduma sastāvā ietilps augu valsts šķiedras, kuras labi elpo un uzsūc mitrumu. Tādēļ šajā veļā ziemā ir silti, bet vasarā vēsi. Audums, satur kosmisko šķiedru. Līdz ar to tas ir ļoti maigs, elastīgs un izturīgs pret izstiepšanos.

Tāpat auduma sastāvā ietilpst materiāli, kuriem ir garo infrasarkano viļņu starojums. „Infrasarkanā iedarbība” sadedzina zemādas tauku „virsnormu”, stimulē vielmaiņu un asinsriti ādā.

Jana, kura šo veļu lieto nu jau regulāri, smaidot stāsta:

“Man koriģējošo veļu ieteica darba kolēģes. Viņas to bija izmēģinājušas un dažas to lieto ikdienā. Es aizgāju uz prezentāciju, tur ieguvu plašāku informāciju par tās kvalitāti, materiāliem un papildus elementiem, kas atšķir šo veļu no citām tāda veida precēm. Nav noslēpums, ka vairākām no mums ir par kādam liekam kilogramam un samērā grūti ar tiem cīnīties. Tas bija mans galvenais iemesls, kādēļ es iegādājos šo veļu. Protams, neatlaidīgi to nēsājot, es esmu panākusi šī rādītāja samazinājumu par 7 kilogramiem. Tas nav ne daudz ne maz, taču brīnumi uzreiz nenotiek un man viss vēl ir priekšā!”

Materiāli izgatavoti ar mūsdienīgām, augstas precizitātes nanotehnoloģijām, kas atļauj ķermenim elpot. YouNeeD izmantotās precīzās nanotefnoloģijas ļāvušas auduma sastāvā iekļaut, valkājot un mazgājot nezūdošas, sudraba, nefrīta un citus sievietes veselībai svarīgus metālus un minerālus.

Izgatavojot audumu, tika izmantota 6 stūru pinuma teorija (kā bišu šūnām). Pateicoties tam, audums iegūst vienmērīgas elastības īpašības. Tas nepakļaujas staipīšanai dažādos virzienos, tas vienlaicīgi ir maigs un stingrs. Audumā no kura ir izgatavots krūšturis, korsete un apakšbikses ir iestrādāti nelieli magnēti. Tie stimulē organisma bioloģiski aktīvos punktus, uzlabo vielmaiņu sievietes dzimumorgānos, uzlabo dzemdes un olnīcu fizioloģiskās funkcijas, regulē sievietes iekšējo sekrēciju, kalpo ginekoloģisko saslimšanu profilakses mērķim, veido īpaši labvēlīgu ietekmi uz sievietes veselību.

Iedarbība ķermeņa korekcijai

Sievietes ķermeņa tauki var pārvietoties. Kompānijas YouNeeD korekcijas veļa ir bāzēta uz ergonomikas, mehānikas un estētikas principiem. Atbilstoši tauku masas pieaugumam, tā ļauj izvietot taukus, ņemot vērā sievietes ķermeņa fizioloģiskās īpašības un uzbūves optimālās („zelta”) proporcijas. Korekcijas veļa YouNeeD palīdz sievietei izveidot skaistu augumu.Šīs īpašās veļas sastāvs pārvieto ķermeņa taukus uz tām ķermeņa vietām, kur ir nepieciešami, koncentrējot tos sēžas un krūšu rajonā.

Lietojot YouNeeD veļu sieviete sasniedz sešus pamatmērķus:

1) Palielina krūtis
2) Iztaisno muguru
3) Padara slaidāku vidukli
4) Paceļ sēžu
5) Padara slaidākas gūžas
6) Padara izteiktu sievietes siluetu

“Mana saskare ar šo veļu iznāca pavisam nejauši.” stāsta Elīna, kuru arī man izdodas pierunāta nedaudz pastāstīt par savu pieredzi ar šo veļu. “Jau ilgāku laiku man bija veselības problēmas ar muguru, kuras līdz galam nevarēju atrisināt. Kādā no meiteņu pasēdēšanas reizēm, draudzene pastāstīja par koriģējošo veļu, ko es, protams, uztvēru diezgan skeptiski. Bet man ir paveicies, ka mana draudzene ir neatlaidīga, jo viņa mani pierunāja, vai ļāvos pierunāties…” Elīna paliek domīga, jo mēģina atcerēties, kā īsti ir bijis. “nu nav būtiski, es aizgāju uz to prezentāciju, uzmērīju… Un man bija skaidrs, ka es to gribu! Izvēlējos piemērotāko izmēru un iegādājos to sev! Veļa ļoti labi satur muguras līnijas un muskuļus, stiprina sēdvietas muskuļus, kā arī koriģē krūšu formu. Veselības problēmas tik pat kā par sevi vairs neatgādina un brīžiem pat tiešām aizmirstu, ka tādas ir bijušas! Tā ļoti labi „elpo” neskatoties uz laika apstākļiem, karsts vai auksts. Un tas tiešām IR svarīgi, jo sāku nēsāt to pavasara noslēgumā, vasaras sākumā, kad laika apstākļi mūs lutināja! Ļoti labprāt varētu ieteikt arī citām sievietēm nebaidīties pamēģināt, jo tā tiešām ir sevis lutināšana!”

Ko sola ražotāji sievietēm, kuras ir nolēmušas iegādāties You NeeD veļu?

- Atbrīvošanās no liekā svara, krūšu palielināšanās, skaistu ķermeņa līniju veidošanās
- Mugurkaula iztaisnošana un aizsardzība, vidukļa muskuļu un mugurkaula disku trūces ārstēšana
- Iekšējo orgānu aizsardzība, noslīdējušas vēdera priekšējās sienas profilakse
- Dzemdes un olnīcu fizioloģisko funkciju uzlabošana, ginekoloģisko slimību profilakse.
- Iekšējās sekrēcijas sabalansēšana, imunitātes paaugstināšana, novecošanas procesu palēnināšana organismā.
- Asinsrites uzlabošana, ādas elastības paaugstināšana, ādas maiguma un gluduma uzlabošana.

Vai tas ir viss?

Nē, svarīgākais – Sievietes veselības, skaistuma, un pašpārliecinātības iegūšana.

Veselība vairo sievietes skaistumu. Skaistums padara to pārliecinātu par sevi. Pārliecināta par sevi sieviete palīdz sev kļūt laimīgai!
Un tieši tāpēc šis nav vienīgais produktsYouNeeD kompānijā. Enerģiskā atveseļojoši – korektīvā apakšveļa HEALTHY JOY, sevī ir apvienojusi dabas enerģiju, fizioterapiju un tradicionālo Ķīnas medicīnas teorijas par bioloģiski aktīvajiem punktiem un enerģētiskajiem kanāliem. Šī veļa ne tikai koriģē jūsu augumu, bet tai piemīt spēcīgas dabas minerālu enerģētiskās īpašības, kuru rezultātā tā veidojas uz organismu ar atveseļojošu un fizioterapeitisku iedarbību. Enerģētiskā veļa HEALTHY JOY palīdzēs jums atgūt veselību, skaistumu un pārliecību par sevi.

Par šo veļu mēs vēl Jūs informēsim!

Sīkāka informacija: Kitija - Tālr. 26448316 vai e-pasts: ilvars001@inbox.lv