Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Dzīve pēc Emmy Awards jeb kā slavenības izskatās un ģērbjas ikdienā

Krāšņā Emmy Awards ceremonija noslēgusies. Daži priecājas par jauniem apbalvojumiem un statuetēm, kas tūlīt, tūlīt ieņems savu vietu plauktiņos ar balvām, bet mēs- par krāšņiem tēliem un elegantiem tērpiem. Stilistu un vizāžistu komanda tiešām bija pastrādājuši no sirds- zvaigznes vārda tiešā nozīmē staroja uz sarkanā paklāja. Tagad visi kosmētikas kalni un greznie tērpi nolikti malā (līdz nākamajai zvaigžņu stundai) un slavenības atgriezušās pie sava ierastā dzīvesveida. Galu galā arī viņi ir tikai cilvēki.

Heidija Kluma, kas ceremonijas laikā piesaistīja daudzu skatienus, nākošajā redzama dienā Hītrovas lidostā, ietērpusies kamuflāžas biksēs.





Dženija Linča, kas ceremonijai bija izvēlējusies bikšu kostīmu, arī nākamajā dienā redzama biksēs, tikai nu tās ir sportiskā stila bikses.

Emīlija Klārka uz skatuves apburošā baltā kleitā un ērtos džinsos Losandželosas lidostā. в

Apburošā Aleksa un Boldvins ceremonijas laikā un nākamajā dienā ģimenes lokā.

Idija Falko zilā vakarkleitā ceremonijas laikā un Edija Falko ikdienā.