Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Aptauja: Iecienītākās apģērbu pirkšanas vietas

Pienākusi algas diena un nedēļas nogales plānos ir iepirkšanās. Kuru veikalu izvēlēties, lai sameklētu īsto un nolemto apģērbu sev?
epadomi devās izlūkot, kuras iepirkšanās vietas ir iecienījuši citi.

Aptaujā piedalījās cilvēki no 20 - 50 gadu vecumam. Sastaptie vecāka gada gājuma cilvēki apgalvoja, ka iecienītāko apģērbu veikalu viņiem neesot, tātad varam secināt, ka vairums pastāvīgo apģērbu veikalu apmeklētāju tomēr ir jaunāki par 50 gadiem.

Kaut arī vairākos veikalos ir apģērbi gan vīriešiem, gan sievietēm vienuviet, vīriešu un sieviešu viedoklis par labākajām iepirkšanās vietām manāmi atšķīrās.

Sievietēm moderni un par nelielām cenām

Sievietes visbiežāk nosauca tādus apģērbu veikalus kā " New Yorker " un " Colloseum ", pamatojot savu izvēli ar to, ka šajos veikalos ir atrodami apģērbi,kas ir moderni, nemaksā dārgi un bieži uz atlaidēm varot labi iepirkties. No minētajiem veikaliem neatpalika arī " Zara ", kuru minēja piedāvātā apģērbu klāsta kvalitātes un laipna apkalpojošā personāla dēļ.

Vīriešiem moderni un ērti

Spriežot pēc visbiežāk minētajām vietām, vīrieši bieži nosauca veikalus, kuri piedāvā sporta preču apģērbus, tādas iepirkšanās vietas kā " Sportland ", " 100% Sports " un " Elkor Sport ". Tātad pie mums Latvijā ir daudz vīriešu, kas atzsīst sportisku, ērtu un vieglu apģērbu. Starp vīriešiem iecienīts veikals ir arī " Reserved ", kas piedāvā modernus apģērbus un kur var sameklēt apģērbu arī gara auguma cilvēkiem. Kā minēja Eduards ( 25 gadi ) : " Daudzos citos veikalos apģērbi līdzinās pagājušā gadsimta modei ".

Daudz bija arī tādu, kas neizvēlējās nevienu konkrētu veikalu, jo iepērkoties dažādās vietās un pērkot to apģērbu, kas patīk un der, neatkarīgi no vietas, kur apģērbs tiek iegādāts.

Starp iecienītākajiem veikaliem ierindojās arī lielveikali, jo tajos viss nopērkams vienuviet un nav tālu jāiet pēc pārējām nepieciešamības precēm.

Vēl tika minēti tādi veikali kā:
1) "Discounter"( pozitīvi novērtēja apģērbu kvalitāti un to cenu),
2) "Monton" ( patīk apģērbu dizains un apkalpojošā personāla attieksme ),
3) "Mango"( varot piemeklēt skaistu apģērbu par piemērotām cenām ),
4) "Seppala" ( ērta iepirkšanās vieta ),
5) "Vero Moda" ( apģērbu kvalitātei cena šķiet piemērota ),
6) "Baltman",
7) "Camel Active" ( laba kavalitāte un apģērbs gariem augumiem ),
8) "Bik Bok"( patīk apģērbu materiāls un to kvalitāte ),
9) "Orange"( apmierina kvalitāte un skaistas izejamās drēbes )
10) "Cubus"( mēdz būt lielas atlaides un skaists apģērbs, piemērota veikala atrašanās vieta ).

Iepirkties var dažādos veikalos un ikviens meklēs sev piemērotāko vietu, kur sameklēt nepieciešamo apģērbu, ņemot vērā veikala plašo piedāvājuma klāstu, kvalitāti, vai dažādos apģērbu izmērus.

Kas ir galvenais kritērijs, pēc kura izvēlaties apģērbu veikalu?

  • 25

  • 8

  • 2

  • 1

  • 2

  • 4

  • 1

  • 2


     [+] [-]

, 2010-09-05 14:53, pirms 14 gadiem
Es visbiežāk iepērkos "Discounter" veikalos. Tur ir labas cenas un arī kvalitāte apmierinoša, jo visi apģērbi nāk no Vācijas.

     [+] [-]

, 2010-09-05 15:18, pirms 14 gadiem
Es arī tādu veikalu zinu, reizēm tur arī iegriežos un šo to nopērku. Taču man patīk arī New Yorker.

     [+] [-]

, 2010-09-06 08:53, pirms 14 gadiem
starp citu, veikalā " Camel Active " ir atrodamas foršas lietiņas vīriešiem

     [+] [-]

, 2010-09-07 19:59, pirms 14 gadiem
Es apmeklēju sepaala veikalu Spicē. Dažreiz arī Zara kaučko nopērku.