Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Kā ģērbties atbilstoši savam ķermeņa tipam?

Redakcija
Redakcija

Visi zina to, ka dažreiz, iepērkoties, katrs izvēlas sev perfekto kleitu un aizejot uz kabīni, lai varētu to kleitu uzmērīt, tad sākas vilšanās. Parasti vilšanās iemesls ir ķermeņa tipa izpratnes trūkums. Kad pilnībā cilvēks ir iepazinis sava ķermeņa uzbūvi, sapņu tērpa izvēle kļūst daudzas reizes vienkāršāk. Tāpēc ir svarīgi zināt par dažāda veida ķermeņa tipiem, kas pastāv, un noteikt, kuram ķermeņa tipam katrs pieder.

Katram cilvēkam ir svarīgi zināt savus ķermeņa mērījumus, tāpat kā izprast ķermeņa tipu. Šajā gadījumā vajag izvēlēties auduma lenti, ar ko sevi mērīt, nevis metāla lenti. Lai lente nebūtu pārāk vaļīga, ne pārāk stingra - jābūt cieši pieguļošam līdz vietai, kur tiek noņemts mērījums. Lai varētu iegūt savā īpašumā patiešām lielisku sieviešu topiņi, tad noteikti vajag plecu, krūšu un vidukļa izmēru. Vienkārši sakot, katras sievietes ķermeņa tips ir katras sievietes struktūras aprises. Tādējādi katras sievietes ķermeņa tipa izpratne palīdz izvēlēties apģērbu un pielāgot tos tā, lai tas atbilstu katra stilam. Ideja ir nodrošināt, lai sievietes izvēlētie apģērbi būtu skaisti un proporcionāli un uzlabotu katras sievietes izskatu. Piemēram, t-krekli sievietēm bieži vien ir ļoti viegli atrast, bet vai tas izvēlētais t-krekls tiešām izskatās labi uz noteiktā ķermeņa tipa.

Ir ābola formas figūra, kurai lieliski piestāvēs kleita ar dziļiem V kakla izgriezumiem, kas rada iegarena rumpja ilūziju, uz ko vajadzētu tiekties, ja ir šāda forma. Ja ir smilšu pulksteņa ķermeņa forma, tad tas nozīmē, ka ir līdzsvarota figūra, tas nozīmē, ka kleitām arī jābūt tādām. Kleitai labi jāatrodas pareizajos izliekumos un jāatbilst izliekumu kontūrām. Toties, cilvēkiem, kuriem ir bumbierveida ķermenis, tas nozīmē, ka dibens un augšstilbi ir vizuāli lielāki nekā ķermeņa augšdaļa. Lieliski izskatītos bikses ar platām kājām, A līnijas svārki vai kleitas ar rakstainiem vai volāniem rakstiem, kas piešķir izteiksmīgumu ķermeņa augšdaļai. Taisnstūra formas ķermenis parasti ir labi līdzsvarots no pleciem līz gurniem, tas nozīmē, ka rokas un kājas ir tas uz ko varētu lieliski koncentrēties. Vajadzētu izvēlēties A līnijas svārkus, volānu un kārtainus topiņus. Sievietes, kurām ir apgrieztais trīsstūris ir vissportiskākā izskata ķermeņa tips. Pleci ir platāki par gurniem, tas nozīmē, ka vajadzētu zīmuļa piegriezuma svārki, šauri džinsi un citi ar jebkādiem topiņiem.

Katrs ķermenis ir unikāls un skaists, nav nepieciešams zaudēt svaru vai mainīt sevi, lai labāk justos savā stilā. Tomēr, zinot savu ķermeņa formu, katrs cilvēks, katra sieviete var izvēlēties apģērbu, kas izskatās labāk. Sievietes ķermeņa formas pamatā galvenokārt ir ģenētika un cilvēka skeleta struktūra. Lai gan var pielāgot nedaudz savu ķermeņa formu ar vingrinājumiem un hormonu līmeni, lielākoties to nosaka skeleta struktūra un nosliece uz tauku un muskuļu sadalījumu. Līdz ko ir noteikts, kāds ir ķēremņa tips, tad noteikti beidzot tiks nopirkti apģērbi, kuri tiks vilkti, nevis tie, kas tiek ielikti skapī un aizmirsti. Ietaupās līdzekļi un ir lielisks stils.