Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Kā izvēlēties kleitu Jaungada naktij

Jaungada nakts- brīnumu, jaunu apņemšanos un cerību nakts. Tieši šajā naktī tiek klāti bagātīgākie galdi, aicināti labākie draugi un ģērbti greznākie tērpi. Ko tad vilksim mugurā šajā Jaungada naktī? Kā iepriecināsim un pielabināsim Pūķi, lai nākamais- Melnā Pūķa gads būtu mums veiksmīgs un labvēlīgs?

Noteikti uz brīdi aizmirsīsim par džinsiem un biksēm. Kleita- tas ir labākais tērps, ko uzvilkt Jaungada naktī. Tieši kleita padarīs jūs par sievišķīgu un seksīgu būtni. Kā to izvēlēties? Pirmkārt jau, noteikti ņemot vērā sava auguma īpatnības, kā arī ādas, matu un acu krāsu.
Otrkārt,- modes tendences 2012.

Svētku noskaņojumu noteikti piešķirs kokteiļkleita vai vakarkleita no mirdzoša auduma. Tā var būt klasiska piegriezuma garā kleita, īsa kleitiņa- futlāris, bezlenču kleita utt. Galvenais, lai kleita, kurā sagaidīsiet Jauno gadu, būtu "kā uzlieta" un labi piegulētu jūsu figūrai.

Svarīga ir arī kleitas krāsa. Šī gada krāsas ir melnā, zelta un dzeltenā, tāpēc būtu labi, ja kāda no tām dominētu jūsu kleitā. Vēl Pūķim mīļas ir zaļā un sarkanā krāsas, tomēr daudzi tās uzskata par pārāk drosmīgām, līdz ar to reti izvēlas kā tērpa pamatkrāsu. Ja nu galīgi jums nav pieņemama neviena no iepriekš minētajām krāsām, meklējiet kleitu debeszilos toņos.

Pie kleitas izvēles nopietni jāpievērš uzmanība audumam, no kāda tā šūta. Šogad kleitai jābūt no laba, dārga un grezna materiāla, piemēram,- samta, zīda, atlasa.

Kad kleita izvēlēta, tai nepieciešami piemēroti aksesuāri. Par cik Pūķim patīk greznība, bez rotaslietām šogad neiztikt. Taču tās nedrīkst būt lēta bižutērija; rotām jābūt no zelta vai vismaz sudraba, ar īstiem akmeņiem.

Kad arī aksesuāri piemeklēti, atliek vien padomāt par apaviem. Kurpes ar bantītēm, mežģīnītēm, puķītēm un tamlīdzīgām koķetām detaļām šī Jaunā gada sagaidīšanai nebūs piemērotas. Pūķim vislabāk patiks lakādas vai mirdzošas kurpes.

Veiksmīgus pirkumus un laimīgu Jauno gadu! Lai jums viss izdodas!