Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Liekais svars nav iemesls, lai atteiktos no stilīgiem, moderniem apaviem

Tiek uzskatīts, ka pilnīga auguma sievietēm nopirkt ērtus un piemērotus apavus ir ļoti sarežģīti, taču, ja zina dažus šāda pirkuma izvēles noslēpumus, to var izdarīt samērā ātri un viegli. Ņemiet vērā, ka pareizi izvēlētiem apaviem būs ilgs mūžs un tie nepārprotami priecēs savu īpašnieci ar komforta sajūtu.

Tieši apavi ir noslēdzošais štrihs sievietes tēla veidošanā un pilnīgām sievietēm pareiza apavu izvēle ir divtik svarīga. Izvēloties apavus šāda tipa sievietei, obligāti jāņem vērā tādi faktori, kā kāju garums un forma, figūras tips, gurnu forma, kā arī kāju īpatnības. Jāatceras, ka apaviem jābūt kvalitatīviem un ērtiem, piemēram, kā no ādas izgatavotajiem Josef Seibel apaviem. Obligāti jāizvēlas sezonai atbilstoši apavi: vasarā sandales vai ērtas siksniņkurpes, rudenī un pavasarī- slēgtas ūdensnecaurlaidīgas kurpes vai zābaciņus, bet ziemā- siltus un ērtus zābakus.

Patīkamu apmēru apalītēm

Patīkami apaļīgām sievietēm nevajadzētu izvēlēties puķainus apavus, kā arī apavus ar dažādiem pušķīšiem un bantītēm, taču ir vērts pievērst uzmanību vienkrāsainiem apaviem uz platformas- tie vizuāli pagarina un slaidina augumu. Skaistu gaitu iegūsiet arī valkājot apavus uz zema papēža.

Rudens, pavasara un ziemas apaviem, pilnīgi dabīgi, jābūt monolītiem un ūdensnecaurlaidīgiem, lieliski noderēs skaisti zābaciņi, labāk, protams, tos izvēlēties uz zema papēža.

Vasaras sezonai labāk izvēlēties siksniņkurpes uz platformas, jo platforma spēj padarīt sievietes kājas ievērojami slaidākas. Modeļi ar vairākām siksniņām un dažādiem iegriezumiem būs ideāli piemēroti sievietēm ar platām kāju pēdām un īsiem apakšstilbiem. Kāju pēdas vizuāli sašaurina arī garengriezuma rāvējslēdži. Ja izvēlēsieties apavus ar atsegtu papēdi, tad pasekojiet tam, lai purngals būtu nosegts.

Ļoti pilnīga auguma sievietēm

Ļoti apaļīgām sievietēm jāizvēlas apavi tikai un vienīgi no dabīgās ādas, sliktākajā gadījumā- kombinētās vai mākslīgās ādas, taču nekādā gadījumā ne no sintētikas. Apavos, kas gatavoti no sintētiskiem materiāliem, kājas ļoti ātri piekūst.

Kas attiecas uz apavu pazoli, tad vislabākā pazole ir tā, kas nošūta, tāpēc, izvēloties apavus, ņemiet to vērā. Tiesa, ja jums nepieciešami apavi mitram laikam, tad labāk izvēlēties apavus ar līmētām pazolēm.

Pie uzmērīšanas apavus labāk aut kājās sēžot, pēc tam nepieciešams nedaudz paieties tajos pa veikalu. Nemēriet apavus uz basām kājām, jo tā var viegli kļūdīties pareizā izmēra izvēlē, pie kam tas ir nehigiēniski.

Jaunajos apavos jums jājūtas viegli un ērti, liekais svars nav iemesls, lai atteiktos no stilīgiem, moderniem un kvalitatīviem apaviem!

     [+] [-]

, 2012-07-10 23:06, pirms 12 gadiem
Jūs rādiet, ka var staigāt augstpapēžu kurpēs, bet vei Jūs nemaz nepadomājat, ka un tik augstiem papēžiem arī varētu būt grūti staigāt? Varbūt varējāt arī ieteikt, kādas patiešām ērtas kurpes, ko tādas sievietes varēt vilkt kājās, piemēram, kādas zemākas?