Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Ko akcentē tavas blūzītes vai kleitas kakla izgriezums

Neskatoties uz auguma īpatnībām, jebkura sieviete izskatīsies skaisti, ja izvēlēsies apģērbu, kas piestāvēs tieši viņai, bet, lai tas izdotos, jāzina, kā novērst skatienu no detaļām, kas nav jāizceļ, un kā pievērst uzmanību skaistajam.

Asimetriskais jeb slīpais griezums, kas dziļi atsedz roku, bet noslēpj krūšu bedrīti, vairāk akcentē plecus. Krūšu forma pazūd vienlaidus auduma pārklājumā, ja vien audums nav no elastīgas trikotāžas.

Pārliekama aizdare vairāk piemērota nelielu krūšu īpašniecēm. Pilnīgas krūtis tā cieši aptvers, iekļausies starp tām un izskatīsies kā apsaitējums.



Izvēloties trijstūrveida kakla izgriezumu, vispirms jānovērtē, kāda ir plecu forma, jo ar šādu dekoltē tie vizuāli izskatīsies platāki. Šis izgriezums piemērots gan mazām, gan lielām krūtīm. Ja krūtis ir mazākas, var atļauties atsegtāku muguru, bet, ja apjomīgākas, tad izgriezums uz muguras var sniegties līdz krūštura aizdarei.
Krūtis izskatīsies lielākas, ja plecu daļā vai starp krūtīm audums būs viegli krokots.







Ja ir vēlams, lai krūtis vizuāli izskatītos lielākas, jāizvēlas tik dziļš krūšu izgriezums, lai būtu redzama krūšu bedrīte.








Laiviņveida kakla izgriezums novērš skatienu no krūtīm, ja vien to apzināti nepiesaista ar elastīgu audumu vai uz krūtīm izveidotu rakstu.





Dziļš un noapaļots kakla izgriezums krūtis izcels. Ar šādu izgriezumu labi izskatīsies ikviena izmēra krūšu īpašniece, ja vien pats tērps piestāvēs augumam.







Blūzīte ar slēgtu augstu apkaklīti un dziļiem rokriņķiem liks uzsvaru uz pleciem. Lai šādu apģērbu nēsātu, svarīgi, lai būtu kopta āda, nevis tas, cik šauri vai plati ir pleci.








Ja rokas ir īpaši muskuļotas un pleci - plati, tad tērpu bez piedurknēm vajadzētu izvēlēties ar dziļākiem rokriņķiem, lai vizuāli samazinātu ķermeņa augšdaļu un samērotu ar gurniem.





Tērps bez lencītēm akcentēs krūtis, bet lencītes, gan krāsainas, gan izšūtas vairāk piesaistīs skatienu pleciem.