Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Kā izveidot stilīgu garderobi pavasarim?

Redakcija
Redakcija


Tuvojoties gada siltajai sezonai, daudzas dāmas sāk domāt par to, kā papildināt savu pavasara garderobi. Ieskatoties veikalu piedāvājumā un modes tendencēs, var viegli apjukt - īpaši, ja ir vēlme beidzot izvairīties no situācijas, kad drēbju skapī daudz, bet šķiet, ka galveno problēmu tas tomēr nav atrisinājis - garderobe ir vienveidīga un ne tāda, kādu to gribētos.

Turpiniet lasīt un uzziniet, kā izveidot stilīgu, gaumei un dzīvesveidam atbilstošu pavasara garderobi!

Pārskatiet savu esošo garderobi

Pirms doties iepirkties, vispirms jāizvērtē, kas jau atrodas Jūsu skapī. Ko no tā visa Jūs vēlēsieties ģērbt arī nākamajā sezonā? Varbūt kaut kas ir jau krietni novalkāts vai gluži vienkārši apnicis? Izvērtējiet visu kritiski un atstājiet skapī vien to, ko noteikti nākamajos mēnešos būs aktuāli izmantot.

Izvērtējiet, vai skapī esošais apģērbs vispār atbilst Jūsu dzīvesveidam

Noteikti izvērtējiet savu dzīvesveidu. Kādas aktivitātes veicat savā ikdienā, vai apģērbs ir tām piemērots? Piemēram, sievietei, kura ir mājās ar mazu bērnu, diez vai būs nepieciešamība pēc vairākiem lietišķiem kostīmiem, savukārt, ja uz saviesīgiem pasākumiem ejat vien pāris reižu gadā, daudzas balles kleitas Jums noteikti nebūs vajadzīgas.

Plānojiet kombinācijas

Svarīgi arī, lai skapī esošie apģērba gabali ir savstarpēji vienkārši kombinējami. Veltiet laiku tam, lai uzmērītu visas pavasara sezonai paredzētās drēbes un izmēģinātu tās dažādās kombinācijās. Tas arī palīdzēs saprast, ar kādām apģērba vienībām garderobi vajadzētu papildināt.

Izveidojiet pirkumu sarakstu

Ja skaidri zināsiet, kas Jums vajadzīgs, veikala piedāvājumā orientēties būs daudz vienkāršāk. Pat ja neizdosies atrast tieši to, kas izsapņots, tomēr Jums būs skaidra izpratne par to, kāda stila un krāsas apģērbu Jūs meklējat.

Stilīgi apģērbi interneta veikalā e-Kilomax.lv

Kad pienācis laiks papildināt savu garderobi ar jauniem un stilīgiem elementiem, ieskatieties interneta veikala e-Kilomax.lv piedāvājumā, kur atradīsiet dažādu stilu kleitas sievietēm, kā arī svārkus, bikses, blūzītes, virsdrēbes, apavus, aksesuārus un daudz ko citu. Plaša izvēle un pieejamas cenas - ieskatieties e-Kilomax.lv!