Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99), Fid:164, Did:0, useCase: 3


Video: Būsim pazīstami- Katrine Lukins! Dziedošās Zviedrijas latvietes pirmā intervija Latvijā

Redakcija
Redakcija
Nesen Latvijas popmūzikas debesīs iespīdējās kāds jauns stars. Dziesma un videoklips „Live tonight” kādas neredzētas, jaunas meitenes izpildījumā skan radio un ceļo interneta medijos. Viņa ir mūsējā- 17 gadīgā Zviedrijā dzimusī un augusī latviete, dziedātāja Katrine Lukins, kura savu muzikālo karjeru uzsāk tieši Latvijā, ar dziesmu, kuras vārdus radījusi pati. Viņas tēvs ir latviešu leģendārās grupas ODIS pirmā sastāva basģitārists Andris Lukins, kurš arī pavada meitu muzikālā ceļa sākumā. Viņš ir klāt arī intervijā "Just" bārā- tā pagaidām vieglāk, jo Katrīne latviešu valodu nepārvalda perfekti, turklāt viņai ir 17, tāpēc ir lietas, ko viņa nokārtot vienkārši vēl nevar. Arī videointervija jaunajai dziedātājai vēl nav ierasta lieta, bet neskatoties uz nelielo valodas barjeru ( raiti un nedomājot izteikties vieglāk pagaidām vēl Katrīnei ir zviedriski vai angliski), saruna norit viegli un labā noskaņojumā.

Katrīne pastāstīja mums par jauno dziesmu, par tuvākajiem un tālakajiem plāniem, par dzīvi un mācībām Zviedrijā. Katrīnes otrā mīlestība aiz mūzikas ir dzīvnieki un viņa Zviedrijā apgūst vetārsta arodu. Rudenī plānots albums un uzstāšanās Latvijā, bet lielais mērķis ir Amerika un pasaules lielā skatuve. Lai izdodas!

Ar dziedātāju srunājās Iveta Apškrūma, epadomi.lv. Video: Studija "1.Roka"
Vērtējums: +1